Disney+ Yayına Başladı! Platformda Yer Alan Tüm Dizi ve Filmler!

Aserat

Konu Sahibi
Süper Mod.
Reaksiyon puanı
64,605
Puanı
1,061
share-default.14fadd993578b9916f855cebafb71e62.png

Uzun süredir merakla beklenen Disney+ bugün itibariyle yayına girdi.

Disney, Pixar, Marvel, Star Wars, National Geographic projelerini, Disney Channel ve FOX Türkiye'nin eski dizilerini, Disney'e bağlı ABC, Hulu gibi platformların yapımlarını bir araya getiren platform, üyelik ücretinin mail yoluyla ödenmesiyle yaşanan sorunlar ve LGBT+ karakter içeren bazı projelerin arşivde yer almaması gibi konularla da ilk günden tartışmaların odağı oldu.

İşte 14 Haziran 2022 itibariyle Disney+ üzerinden izleyiciyle buluşan yapımlar:
DİZİLER

FİLMLER

beklediğimden daha fazla içerikle geldi. Zamanla daha çok artacaktır zaten. En çok indirilenlerde zirvede mobil cihazlarda.

İçerikleri incelerken platformda ne kadar çok Marvel, Pixar ve Disney yapımı film İzlemişim sinemada dedim..

İçerik çok geniş.. Özellikle Marvel, Pixar ve Disney tarafı benim için 10 numara 5 yıldız.

Aynı anda 7 kullanıcı ve 1 tekile aynı anda 4 farklı cihazdan kullanıma izin vermesi artı özellikleleri.

Kurulum, üyelik aşamasında 1 sorun yaşamadım

Hayırlısı bakalım.

Sonunda gördük bugünleri, darısı HBO Max’in başına. :Z

Açılışı The Simpsons ilk bölümüyle yaptım, arada izlerim. :A

İlk bakışta Hulu içerikleri en cezbediciler durumda. Film tarafı biraz beklenti altı gibi izlemek isteyip de izlemediğim iki filme rastladım sadece ilk bakışta. :A

Eski dizi kanadı da biraz hayal kırıklığı yarattı. My Name is Earl’e sevindim ama Malcolm in the Middle olmayışı üzdü. :( Keşke daha fazla eski kült komedi olsaydı.

Duygu dolu anlar yaşıyorum, ne zaman başlıyoruz? :A @bazinga

Ekli dosyayı görüntüle 117883
Başladım bile. :Z Pilot bölümleri bugün bitirelim de sonra haftalık yavaş yavaş gideriz. :A

İlk bakışta Hulu içerikleri en cezbediciler durumda. Film tarafı biraz beklenti altı gibi izlemek isteyip de izlemediğim iki filme rastladım sadece ilk bakışta. :A

Eski dizi kanadı da biraz hayal kırıklığı yarattı. My Name is Earl’e sevindim ama Malcolm in the Middle olmayışı üzdü. :( Keşke daha fazla eski kült komedi olsaydı.

Başladım bile. :Z Pilot bölümleri bugün bitirelim de sonra haftalık yavaş yavaş gideriz. :A
Pilot bölüme bende baktım, gözyaşları pıt pıt 😁😁

• Beğendim
Reactions: bazinga

Fav10 Lost Festivali yükleniyor... :A

Böyle bakınca platform içi boş eski şeyler dolu gibi olmuş:A Fox'un 5 bölümde kalkan dizilerini görünce hepten destekliyor:F

Lost, X-Files ve HIMYM görünce gözlerim doldu ama artık onları cocuğumla izlerim artık:F

Ben hala HBOmax çok güzel gelecek tr'ye diyorum. Kalite buram buram kokacak :Z

• Beğendim
Reactions: Jonsnow
LGBT+ kadar taş düşsün kafanıza!!!

Netflix gibi balonu patlayacaktır 1-2 seneye.

Modern Family
Desperate Housewives
Glee
The Walking Dead
Lost
HIMYM/F

listemde.
------

Öyle diyorsun ama Netflix aksine LGBT içeriklerini direkt yayınlıyor.
Ona lafım yok zaten Netflix de ilk zamanlarında fazla abartılmıştı şimdi aynı şey Disney için yapılıyor.

• Üzücü
Reactions: The_Erinch