Duygulandım teyzoş
Güzel bir video olmuş Ata benli Batuhan sms 1.oldu dedi bakalım
Duygulandım teyzoş
2 hafta önce de ayşe gitti demişti Sema elenmişti. Ss çok güvenmedim ama inş. DoğrudurGüzel bir video olmuş Ata benli Batuhan sms 1.oldu dedi bakalım![]()
2 hafta önce de ayşe gitti demişti Sema elenmişti. Ss çok güvenmedim ama inş. Doğrudur![]()
İşine öyle gelmiştirValla bilemiyorum uzun zamandan sonra dinledim Atayı![]()
Beni Türk hekimlerine emanet ediniz...
Herkes Ayşe ile Hikmet arasındadır zatenBu akşam kim gider haydi bakalım tarafsız yorum alayım..
Çünkü ben tahmin edemiyorum..
Ayşe ve Hikmet arasındayım.
@xemrexxx @Zeyno @MasacRE @Maskeli Fedai @BARON男爵 @dosimosi @Hazem @DR @Emre Ozansoy @Cervantes @Angelica @Sherlock
Adam düğüne gitmiş bu tweete Hikmet elendi diye anlamışlarBeni Türk hekimlerine emanet ediniz...
------
Herkes Ayşe ile Hikmet arasındadır zaten%60 Ayşe %40 Hikmet diyorum ben
![]()
Son 8'de bireysele dönüyor. 2020 de öyleydi diye hatırlıyorum.Artık bireysele dönmesini bekliyorum o kadar keyifle izlemiyorum.. Çok uzadı gibi geldi bana takım oyunları, birde adalar neden birleşmedi..
Herkes Hikmet ve Ayşe demiş ama umarım Anıl süprizi olmaz
Nisa perte çıktı...Son 8'de bireysele dönüyor. 2020 de öyleydi diye hatırlıyorum.
Sanmam Anıl'ın eleneceğini. Çok büyük sürpriz olur elenirse.
Reisime vız gelir o sakatlıkAyşe git artık 🤮🤮
------
Nisa perte çıktı...
Ogesu şaşırdı iyice yaverlikteAyşe ilk defa arka arkaya iki oyun aldı Nisa'dan. Elenen winnerlığı mı acaba@xemrexxx
------
Reisime vız gelir o sakatlık![]()
Atakan duymuyordu bile ilerideydiOgesu şaşırdı iyice yaverlikteAtakan abisinin gözüne girmek için sıkıyor her tarafa
Nisa Ogedaya postayı koyduAtakan duymuyordu bile ilerideydi![]()
Reisim kötü günündeyken asabi oluyorNisa Ogedaya postayı koydu![]()
Kalbim anıl diyor ama mantık ayşeBu akşam kim gider haydi bakalım tarafsız yorum alayım..
Çünkü ben tahmin edemiyorum..
Ayşe ve Hikmet arasındayım.
@xemrexxx @Zeyno @MasacRE @Maskeli Fedai @BARON男爵 @dosimosi @Hazem @DR @Emre Ozansoy @Cervantes @Angelica @Sherlock
Ogeday çok doğru bir şey söyledi anıla birisi şaka yaptığında hemen ağlamaya başlıyor o zaman kendisi de başkasına yapmayacak.Ogesu şaşırdı iyice yaverlikteAtakan abisinin gözüne girmek için sıkıyor her tarafa
cia sayfalardan ses yok halaReisim kötü günündeyken asabi oluyor![]()
Önemli olan Atakan ın tepki göstermesi bence herkes kendini savunabilecek güçteKalbim anıl diyor ama mantık ayşe
Ogeday çok doğru bir şey söyledi anıla birisi şaka yaptığında hemen ağlamaya başlıyor o zaman kendisi de başkasına yapmayacak.
Ya bırak şu sayfaları heyecanı kaçıyor işincia sayfalardan ses yok hala
------
Önemli olan Atakan ın tepki göstermesi bence herkes kendini savunabilecek güçte![]()
Ayşo elensin bilginin önemi yok.Ya bırak şu sayfaları heyecanı kaçıyor işin![]()