Delirttiler en sonunda Ömeri
Ne oldu? Doruk ile Ömer mi öpüştü?@Emre Ozansoy Son sahneye bakmanı öneririm.![]()
Nasıl bi hayal gücün varsa artık neler neler düşünmüşsün 1 dediğime.Ne oldu? Doruk ile Ömer mi öpüştü?![]()
Aklıma ilk o geldi.Nasıl bi hayal gücün varsa artık neler neler düşünmüşsün 1 dediğime.![]()
Aklında olan şeylere bak vay beee. Dediğinin olma ihtimali çok düşük.Aklıma ilk o geldi.Başka ne olabilir ki bu dizide.
![]()
Hakettiğini buldu darısı anasının başına.Ben saçma buldum Aybükeyi öyle yapmıcaklardı ya
Hint dizilerine taş çıkartmışlar.@Emre Ozansoy Bölüm sonu efso.![]()
Hint dizilerine taş çıkartmışlar.![]()
Bu diziyi izleyen kendi dertlerini unutur izlemeyin izlettirmeyin...Harika bir kolaj.@EmreCan
Ne güzel işte, ilk iki sezon kadar olmasa da bu sezon da iyi. İzleyin, izlettirin.Bu diziyi izleyen kendi dertlerini unutur izlemeyin izlettirmeyin...![]()
Ömrü bitti bunun izlemeye ne gerek var? Vakit kaybı iğrenç rezil skandal.Ne güzel işte, ilk iki sezon kadar olmasa da bu sezon da iyi. İzleyin, izlettirin.![]()
Yetişir benim kahramanım.@Emre Ozansoy Tolga yetişmeli!!!![]()
İnşallah aminnnn...Yetişir benim kahramanım.![]()
İyice mahvettiler güzelim karakteri.Berk neyin tribini attı kafası mı güzel?![]()
Başından beri deliydi duygularını bastırdı bastırdı dayanamadı artık. AsDor'u bağlayan 3 velet mi gerçekten bu dizi güzelleşmiş.İyice mahvettiler güzelim karakteri.![]()