Sevmek Zamanı - Tanıtım Fragmanı | ATV - Yeni Dizi

Emre Ozansoy

Konu Sahibi
Süper Mod.
Reaksiyon puanı
65,646
Puanı
1,060
Web Sitesi
twitter.com
fyr185y.

ATV'nin merakla beklenen yeni dizisi 'Sevmek Zamanı'nın tanıtım fragmanı yayınlandı.

Yapımcılığını Süreç Film'in, yönetmenliğini Yıldız Hülya Bilban'ın üstlendiği, senaryosunu Nalan Mert Savaş'ın kaleme aldığı dizinin başrolünü İlhan Şen, Deniz Işın, Toprak Can Adıgüzel ve Serenay Aktaş paylaşıyor.

Sevmek Zamanı, Haziran'da ATV'de başlıyor!

• Harika
Reactions: Angelica
Tanıtım gayet tatlı olmuş, başroller gayet uyumlu görünüyor. Yazın bol şans şimdiden!

Nalan Merter'in dramı sağlamdır. Makbule Kosif'in ekibinden ayrılınca ondan daha başarılı işlere imza attı bu da ikinci bı Kalp Yarası olur.

Çok güzel bir tanıtım olmuş umarım dizide öyle olur bol şanslar şimdiden :D

İlhan'ın yanında Burcu'yu görecekmiş hissine kapılıyor insan. Hiç ara vermeden yeni diziye başlamanın dezavantajları.

Kanal 3 gündür 3 yeni dizi tanıtımı yapıyor ama hiçbirinde komediyi geçtim totale dair töre yöre de yok :T: Yeni sezona sarkmaması için uğraşılmış diziler belli:A

Dizide; bir günde hayatları tümüyle değişen, birbirlerinin hayatlarını dramatik biçimde değiştiren Firuze ve Kaan’ın hikayesi anlatılacak.

20220522_115417.jpg

20220522_115420.jpg

20220522_115422.jpg

20220522_115438.jpg

20220522_115444.jpg

20220522_115442.jpg

20220522_115419.jpg

Kanal 3 gündür 3 yeni dizi tanıtımı yapıyor ama hiçbirinde komediyi geçtim totale dair töre yöre de yok :T: Yeni sezona sarkmaması için uğraşılmış diziler belli:A
İlhan'ın yanında Burcu'yu görecekmiş hissine kapılıyor insan. Hiç ara vermeden yeni diziye başlamanın dezavantajları.
Çok güzel bir tanıtım olmuş umarım dizide öyle olur bol şanslar şimdiden :D
Nalan Merter'in dramı sağlamdır. Makbule Kosif'in ekibinden ayrılınca ondan daha başarılı işlere imza attı bu da ikinci bı Kalp Yarası olur.
Tanıtım gayet tatlı olmuş, başroller gayet uyumlu görünüyor. Yazın bol şans şimdiden!
İlhanla Deniz harika görünüyor tanıtım çok güzeldi müzik harikaa