Kaza yapan kim? İnşallah Doğan ölmüştür.
Çağatay bence . Şom ağızlıKaza yapan kim? İnşallah Doğan ölmüştür.
Çağatay çıkarsa dizi biter... Şom ağızlı ne, onu mu seviyorsun bir de? 😱Çağatay bence . Şom ağızlı
Bitmez kimler geldi kimler geçti bitmedi . Evet seviyorum Ekin, Çağatay gibi zibidi değil efendi dürüst Yıldız'ı seviyorÇağatay çıkarsa dizi biter... Şom ağızlı ne, onu mu seviyorsun bir de? 😱
İyice zevksizleştin... Ayrıca ne dürüstü be? Evi kendi silahlatıp suçu Ender'in üstüne atan başkası mıydı?Bitmez kimler geldi kimler geçti bitmedi . Evet seviyorum Ekin, Çağatay gibi zibidi değil efendi dürüst Yıldız'ı seviyor
Sen zevksizsin ben değil . Orası ayrı Ender'e ders vermek içindi oİyice zevksizleştin... Ayrıca ne dürüstü be? Evi kendi silahlatıp suçu Ender'in üstüne atan başkası mıydı?
Ender'e kimse ders veremez, Ender ders verir canım. Doğan'a da öyle bir ders verecek ki göreceksin.Sen zevksizsin ben değil . Orası ayrı Ender'e ders vermek içindi o
İkisi iş birliği yapsınEnder'e kimse ders veremez, Ender ders verir canım. Doğan'a da öyle bir ders verecek ki göreceksin.
Dedim ya AFK'dan bahsettiler diye
Ekin'in yanında ben olsaydım keşke.
Doğan'la da benEkin'in yanında ben olsaydım keşke.
Ekin'in yanında ben olsaydım keşke.
@serhatt ı da Çağataya yapalım 3 yalıda yan yana oturun komşu olunDoğan'la da ben
Süper olur@serhatt ı da Çağataya yapalım 3 yalıda yan yana oturun komşu olun
Tadından yenmez.@serhatt ı da Çağataya yapalım 3 yalıda yan yana oturun komşu olun