Bir baksanız diyorum...

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Araf
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Araf

Konu Sahibi
Emekli
Reaksiyon puanı
23,228
Puanı
1,060
Bu foruma geldiğimden bu yana hep saçma sapan hareketler ile ön plana çıkan üyeler çıktı meydana. Birisi gelir küfreder, birisi gelir başka hesap açar, birisi gelir saçma sapan şeyler yapar. Bunu anlayamadım yani ben. Bu saçmalıklardan kurtulsa forum, şuanda çok iyi yerlerde olur. Açıp, açmama konusunda tereddütte kaldığım bu konuyu açmaya karar verdim.

Forumda ortam iyi ve ben bu ortama kısa zamanda ayak uydurdum, sürekli online olan bir üyeyim desem yalan olmaz heralde. Bu forum saçmalıklardan kurtulmalı. Benim bu yazdığımı gereksiz, saçma sapan bulabilirsiniz ve hatta beni banlayabilirsiniz. Bu forum ya bu saçma sapan hareketlerden kurtulup, büyük okyanuslara yelken açar yada saçma sapan hareketlerden kurtulmaz, küçük denizlerde yol almaya çalışır.

Bazı üyeleri yüzünden saçma sapan hareketleri ile ön plana çıkmaya çalışan FavoriForumum sizce nasıl düzelebilir ?

hacı her forumda bunlar var düzelmesi neredeyse imkansız sadece burada değil dünyanın hangi forumuna girersen gir bu böyle

Benim gibi üyelerin gitmesi.Zamanında çok saçma sapan hareketler yaptığımı iyi bilirim.Dürüst ve gerçekçi olmak gerekirse.Bu hareketleri yapanlar kendilerinde biraz ahlak verse çeki düzen verseler sorun çözülür.Ama oda zor.

Son düzenleme:
panpa imkansız sen mesela a üyesini banlasan ip adresini yeniler yine üye olur nasıl anlayacaksın?

Benim gibi üyelerin gitmesi.Zamanında çok saçma sapan hareketler yaptığımı iyi bilirim.Dürüst ve gerçekçi olmak gerekirse.

Geçmişte yaptığın hareketlerin pek bir önemi yok.

Necip Fazıl ne güzel söylemiş;
"Ben geçmişimi dürdüm,büktüm ve kaldırıp çöpe attım,bu çöpleri ise ancak Kediler ve Köpekler karıştırır"

Yani anlayacağın düzeldiysen sorun yok , geçmişte yaptığın hareketlerin bir önemi yok. Önemli olan düzelmen. Düzeldiysen kimse senin geçmişte yaptığın saçma sapan hareketleri eleştirmez yani.

Bahsettiğin 1. kişi ben olmalıyım ama kendi kendine çelişkiye düştüğünü hissediyorum... "Ben geçmişimi dürdüm,büktüm ve kaldırıp çöpe attım,bu çöpleri ise ancak kediler ve köpekler karıştırır"

Üstte verdiğin söze göre şu an bu konunun içinde benim olmamam gerekiyor. Çünkü dün yeni bir yıl başladı. Yeni yılla birlikte banım açıldı ve bir daha forum kuralları dışında bir şey yapmayacağıma dair söz verdim... Ve yapmayacağım...

Eğer asıl mesele gerçekten düzelmekse ben düzeldim ve senin de bunu anlaman gerekiyor... He düzeldiğim halde beni saçma sapan işler yapan biri olarak görmeye devam edeceksen kendinle çelişkiye düşüyorsun...

Gerçekten düzeldiğime inanır ve geçmişin bir önemi yok, dersen o zaman bu konu gerçekten çok doğru bir konu olmuş olur...

Sadece ben için değil, bir insan yüzlerce kez hata yapsa da daima bir dönüş kapısı vardır kendi içinde...

Son düzenleme:

Bahsettiğin 1. kişi ben olmalıyım ama kendi kendine çelişkiye düşüyorsun... "Ben geçmişimi dürdüm,büktüm ve kaldırıp çöpe attım,bu çöpleri ise ancak kediler ve köpekler karıştırır"

Üstte verdiğin söze göre şu an bu konunun içinde benim olmamam gerekiyor. Çünkü dün yeni bir yıl başladı. Yeni yılla birlikte banım açıldı ve bir daha forum kuralları dışında bir şey yapmayacağıma dair söz verdim... Ve yapmayacağım...

Eğer asıl mesele gerçekten düzelmekse ben düzeldim ve senin de bunu anlaman gerekiyor... He düzeldiğim halde beni saçma sapan işler yapan biri olarak görmeye devam edeceksen kendinle çelişkiye düşüyorsun...

Ben şimdi lafı ortaya attım alınana demekki sen alınmıssın ki böyle davranıyorsun. Demek istediğim herkes saçma sapan hareketlerden uzak durursa forum dahada ilerleyebilir. Anlayabilene artık...

Ben şimdi lafı ortaya attım alınana demekki sen alınmıssın ki böyle davranıyorsun. Demek istediğim herkes saçma sapan hareketlerden uzak durursa forum dahada ilerleyebilir. Anlayabilene artık...

Doğru söylüyorsun. Alınmamam gerekiyor... Çünkü düzeldiğime inanıyorum ve yanlış hareketlerimi günden güne azaltmaya çalışıyorum...

Asıl mesele düzelmekse bunu gerçekleştirmek için çaba harcıyorum.

Asıl konuya gelirsek xdragxx haklı... Ona katılıyorum.

Ben şahsen üstüme alındım.Çünkü geçmişte yaptığım hareketleri biliyorum.Söylediklerinde haklısın.Ben eleştiriye açığım.Ama eleştiri yapacak kişi benim gibi olmamalı.Ben bu konu hakkında daha fazla konuşmayacağım.Söylediklerin doğrudur.İyi günler.

konuyu açmakla iyi etmişsin ama xdragxx in dediği gibi bunları engellemek imkansız :D

osmanaslan tazıcan olduğunu söylediğinde bir sürü küfür etmiştin sonra süresiz banlanmıştın hatırlamıyor musun:)

osmanaslan tazıcan olduğunu söylediğinde bir sürü küfür etmiştin sonra süresiz banlanmıştın hatırlamıyor musun:)

He işte bahsettiğimiz banlanma o... OzaN'a da inanmıyor... O olayda süresiz yemişti... Ben affedersem döneceğini söyledi OzaN affettim onu... Pişmanım.

Gereksiz mesajlar silindi, tartismanin daha da uzamasinin lüzümü yok. Küfür de artik edilmesin, burasi yeri degildir.

"Bazı üyeleri yüzünden saçma sapan hareketleri ile ön plana çıkmaya çalışan FavoriForumum" böyle bir şeye katılamam. 2-3 tane üyenin yaptığı saçma sapan hareketleri bütün foruma mal edemezsin. Evet o kişiler böyle saçma şeyleri hiç yapmasa tatsızlıklar yaşanmasa her şey daha da güzel olurdu. Ama tekrar ediyorum bunu yapan hepinizin bildiği gibi 2-3 kişi. 2-3 kişinin yaptığı şeyi herkese mal etmek son derece yanlış. Dilerim, o arkadaşlar da yaptıkları hataların farkına varıp kendilerine çekidüzen verirler...

"Bazı üyeleri yüzünden saçma sapan hareketleri ile ön plana çıkmaya çalışan FavoriForumum" böyle bir şeye katılamam. 2-3 tane üyenin yaptığı saçma sapan hareketleri bütün foruma mal edemezsin. Evet o kişiler böyle saçma şeyleri hiç yapmasa tatsızlıklar yaşanmasa her şey daha da güzel olurdu. Ama tekrar ediyorum bunu yapan hepinizin bildiği gibi 2-3 kişi. 2-3 kişinin yaptığı şeyi herkese mal etmek son derece yanlış. Dilerim, o arkadaşlar da yaptıkları hataların farkına varıp kendilerine çekidüzen verirler...

O manada demedim. Yani yapanlardan bahsetmek istedim. Tüm üyeler içine girmiyor yani anlayacağın, tabi yanlış cümle kurmuşumdur belki.

Paragrafın tümünü okusaydınız o cümlenin ne manaya geldiğini anlardınız zaten.