Adın bata. .ssBnm adımdan belli 4 tane X var![]()
Adın bata. .ssBnm adımdan belli 4 tane X var![]()
Yolu uzun olur10 kaslı erkekle 3 metrekare yerde kalmak en büyük hayallerinden biri onun![]()
Atakan son zamanlarda yargı modunu açtı abi ama altını performans ile doldurması lazım dediğin gibi, yoksa finale gitmesi bile zor.Zaten Badem kendi patlattı Barışı Dolma konusunda..
Anlat Bakalımda verilen dolmaların hepsini yedin diyerekten..
Yane Barış Dolma Sevmez teziyle gelen Fanları zaten bu şekilde patladı
Atakanın performasını yükseltmesi lazım ama alfa karakter olması ve etrafında çok insan olmasından vesile kendi istemedikçe kolay kolay potalarda görmeyiz.O yüzden Son 8 rahat gider kendi izlenimim bu yönde.
Performansını arttırmazsa ama elenir.
Herşeye rağmen çok Bamya,Badem ve Nursuzu patlattığı için seviyorum. Çat Çat Çat
Nagihan,Ogeday,Nisa arkadam takip ettiklerim.
Diğer taraftada Semaya üzülüyorum az birazda Batuhana.
Her daim bilirim.Yolu uzun olurDoğru kaslılara yanaşırsa Son 8 rahat
İşini bilir Hemşerim.
Aynen Nursuz Merve... Kadının suratında Nur yok...Tüm ekran enerjimi emiyor.Bnm adımdan belli 4 tane X var
------
Nursuz merve miydi![]()
İşim olmaz.2024 te yarışmaya katılır bence serhat![]()
Ay yakışıklı da olsunlar ama.10 kaslı erkekle 3 metrekare yerde kalmak en büyük hayallerinden biri onun![]()
Hemşerin mi 😱Yolu uzun olurDoğru kaslılara yanaşırsa Son 8 rahat
İşini bilir Hemşerim.
Uçsun.sana da böyle uçar umarım
Acuna söylersin sana kıyak yaparAy yakışıklı da olsunlar ama.![]()
Olur.Acuna söylersin sana kıyak yapar![]()
Sema son 19 oyunda 19/19 yaptı bence rakipleri mutsuz olsunAtakan son zamanlarda yargı modunu açtı abi ama altını performans ile doldurması lazım dediğin gibi, yoksa finale gitmesi bile zor.
Kaplumbağa bu sene kendini öyle rezil etti ki artık kendi fanları bile savunamayacak noktaya geldi. Atakan ve Nagihan ikilisi çok iyi patlattılar zaten nankör mağdurun balonunu.
Batuhan'ı çok sevemiyorum, röportajlarda aslan kesilmesinden dolayı ama Sema'ya ben de üzüldüm. Zaten Sema hiç mutlu durmuyor şu anki takımından ve bu da hem performansına hem de ada yaşantısına yansıyor.
Ogeday iyi yarışmacı ama bana çok silik geldi bu sene. Yani biraz daha varlığını hissettirmesi lazım ada yaşantısında diye düşünüyorum. Atakan ve Nagihan sayesinde Evrim ve Nisa bile artık bana cana yakın geliyorlar. 😁
Sema aslında çok kızııyorum hele oyun kaybettiğinde sürekli sağ sola suç bulması ama üzülüyorum kadın performan gösteriyor ama mutsuz... nursuz ve bademi sevmiyor ...gerçi bademle anlaşıyorlardı ama son dönemde genelde tek gördümAtakan son zamanlarda yargı modunu açtı abi ama altını performans ile doldurması lazım dediğin gibi, yoksa finale gitmesi bile zor.
Kaplumbağa bu sene kendini öyle rezil etti ki artık kendi fanları bile savunamayacak noktaya geldi. Atakan ve Nagihan ikilisi çok iyi patlattılar zaten nankör mağdurun balonunu.
Batuhan'ı çok sevemiyorum, röportajlarda aslan kesilmesinden dolayı ama Sema'ya ben de üzüldüm. Zaten Sema hiç mutlu durmuyor şu anki takımından ve bu da hem performansına hem de ada yaşantısına yansıyor.
Ogeday iyi yarışmacı ama bana çok silik geldi bu sene. Yani biraz daha varlığını hissettirmesi lazım ada yaşantısında diye düşünüyorum. Atakan ve Nagihan sayesinde Evrim ve Nisa bile artık bana cana yakın geliyorlar. 😁
Ne sandın aynı fırından ekmek almışlığımız varHemşerin mi 😱
Serhat A bozuk ekmek verdiler o zamanSema aslında çok kızııyorum hele oyun kaybettiğinde sürekli sağ sola suç bulması ama üzülüyorum kadın performan gösteriyor ama mutsuz... nursuz ve bademi sevmiyor ...gerçi bademle anlaşıyorlardı ama son dönemde genelde tek gördüm
batuhanıda ezmeye çalışıyor badem o yüzden üzülüyorum.
Ogeday bu sene galiba bu aşk 3genş etkiledi onu... bir insanın sevgilisi...sevgilisinin eski sevgilisi...sevgilisine platonik besleyeni ile aynı adaya gelmesi ruhsal yıpratmıştır ama atakanında oraya geçmesi atakan berkan ogeday eğleniyorlar.
ama çok gizli bir şampiyon adayı var anıl... adam aşırı asabi ama bence gizli bir aday. kendisine nötrüm ama annem 3. evladı gibi seviyor
------
Ne sandın aynı fırından ekmek almışlığımız var![]()
Niye bozdun ki şimdi beni.Sema son 19 oyunda 19/19 yaptı bence rakipleri mutsuz olsun![]()
Atoş.