AlemTo: Basarili bir favori üyemiz, kendisi kisisel sebeplerden dolayi bir ara girememisti foruma fakat yine aktiflik gösterdi.
Cenation: Sevdigim FF Üyelerden bir tanesi, oyunlar hakkinda bilimsel düsüncesi harika. Kendisine basarilar dilerim.
cevom: Genis Aile'nin büyük hayrani, kendisi az yorum yapsa da yorumlarini genellik de begeniyorum.
Danger UA!: Kendisi beni biraz kirmisti dizim hakkinda yaptigi yorumuyla, ama herkesin kendine göre düsünceleri vardir. Iyi bir FF Üyemiz.
darksaal: Çok çok basarili ve bol bol konu açan arkadasimiz. Kendisine basarilar diliyorum.
dizi kolik: Son günlerin/haftalarin basarili isimlerden birisi. Kendisini ve yorumlarini severim.
dmrtkdmr: Yorumlarini begendigim FF Üyelerden bir digeri. Basarilar.
endgame: Yorumlariyla olsun, konusmalariyla olsun, reyting hakkinda merakliligi olsun, sevilen bir FF Üyesi.
Frank Woods: Yorum yapmak istemiyorum. Hersey belli zaten. Keske böyle davranislar sergilemeseydi diyorum..
Happy Tree: Aramiza yeni katilan bir arkadasimiz. Umut vaad eden performans sergilemeye devam ediyor.
jackass: Çok fazla yorumda bulunmayan ama yaptigi yorumlariyla adindan söz ettiren bir arkadasimiz.
kreys: Muhtesem Yüzyil ve Kurtlar Vadisi Pusu hayrani ve yorumlarini sevdigim bir arkadasimiz. Basarilar diliyorum kendisine.
Orcun_22: Güzel yorumlarda bulunan ve davranislarini sevdigim arkadaslardan bir tanesi.
primavera: Aramiza daha dün katilan yanilmiyorsam ve umut vaad eden bir ablamiz.
RodiLee: Yorumlarini begendigim bir FF Üyesi. Basarilar diliyorum.
secquin: O'nun yorumlari ayricaliktir, o çok iyi bir FF Üyesi'dir.
takas: Muhtesem bir KVP hayrani ve sevilen bir arkadas.
Young Boy: Uzun yorumlariyla beni en derinden etkileyen bir arkadasimiz. Basarilar.
Geçen ay oyumu darksaal'a vermistim. Bu ay çok kararsiz kaldim.. dizi kolik, kreys, takas, Orcun_22 ve secquin arasinda kararsiz kaldim. Ama herseyi bir bütün olarak degerlendirmek zorunda kalirsam oyum bu ay oyumu kreys'e verecegim.. Ama herkes ayni derecede benim gözümde..