Aralık Ayının En Favori Üyesi ?

?

• AlemTo

Oy: 0 0.0%
  • Cenation

• cevom

Oy: 1 7.7%
  • Danger UA!

• darksaal

Oy: 4 30.8%
  • dizi kolik

• dmrtkdmr

• endgame

• Happy Tree

• jackass

• kreys

Oy: 4 30.8%
  • Orcun_22

• primavera

• RodiLee

• secquin

• takas

Oy: 2 15.4%
  • Young Boy

Oy: 2 15.4%

• Kullanılan toplam oy
    13

Fks14

Konu Sahibi
Emekli
Reaksiyon puanı
2,350
Puanı
809
2011 yılında son kez en favori üyeyi seçiyoruz.. Oylarinizi bekliyoruz.

Adaylar:

AlemTo
Cenation
cevom
Danger UA!
darksaal
dizi kolik
dmrtkdmr
endgame
Frank Woods
Happy Tree
jackass
kreys
Orcun_22
primavera
RodiLee
secquin
takas
Young Boy

Kendinize oy atmak yasaktir, aksi takdirde diskalifiye olursunuz.

açtığı konular olsun forum içindeki davranışları olsun darksaal dedim:)

AlemTo: Basarili bir favori üyemiz, kendisi kisisel sebeplerden dolayi bir ara girememisti foruma fakat yine aktiflik gösterdi.

Cenation: Sevdigim FF Üyelerden bir tanesi, oyunlar hakkinda bilimsel düsüncesi harika. Kendisine basarilar dilerim.

cevom: Genis Aile'nin büyük hayrani, kendisi az yorum yapsa da yorumlarini genellik de begeniyorum.

Danger UA!: Kendisi beni biraz kirmisti dizim hakkinda yaptigi yorumuyla, ama herkesin kendine göre düsünceleri vardir. Iyi bir FF Üyemiz.

darksaal: Çok çok basarili ve bol bol konu açan arkadasimiz. Kendisine basarilar diliyorum.

dizi kolik: Son günlerin/haftalarin basarili isimlerden birisi. Kendisini ve yorumlarini severim.

dmrtkdmr: Yorumlarini begendigim FF Üyelerden bir digeri. Basarilar.

endgame: Yorumlariyla olsun, konusmalariyla olsun, reyting hakkinda merakliligi olsun, sevilen bir FF Üyesi.

Frank Woods: Yorum yapmak istemiyorum. Hersey belli zaten. Keske böyle davranislar sergilemeseydi diyorum..

Happy Tree: Aramiza yeni katilan bir arkadasimiz. Umut vaad eden performans sergilemeye devam ediyor.

jackass: Çok fazla yorumda bulunmayan ama yaptigi yorumlariyla adindan söz ettiren bir arkadasimiz.

kreys: Muhtesem Yüzyil ve Kurtlar Vadisi Pusu hayrani ve yorumlarini sevdigim bir arkadasimiz. Basarilar diliyorum kendisine.

Orcun_22: Güzel yorumlarda bulunan ve davranislarini sevdigim arkadaslardan bir tanesi.

primavera: Aramiza daha dün katilan yanilmiyorsam ve umut vaad eden bir ablamiz.

RodiLee: Yorumlarini begendigim bir FF Üyesi. Basarilar diliyorum.

secquin: O'nun yorumlari ayricaliktir, o çok iyi bir FF Üyesi'dir.

takas: Muhtesem bir KVP hayrani ve sevilen bir arkadas.

Young Boy: Uzun yorumlariyla beni en derinden etkileyen bir arkadasimiz. Basarilar.

Geçen ay oyumu darksaal'a vermistim. Bu ay çok kararsiz kaldim.. dizi kolik, kreys, takas, Orcun_22 ve secquin arasinda kararsiz kaldim. Ama herseyi bir bütün olarak degerlendirmek zorunda kalirsam oyum bu ay oyumu kreys'e verecegim.. Ama herkes ayni derecede benim gözümde..

Ben de kararsız kaldım vereceğim oy konusunda. Geçen ay darksaal'a vermiştim tereddüt etmeden ama bu ay diğer üyeler de atağa kalktılar.

darksaal, kreys, Orcun_22, takas, secquin, Cenation ve endgame öne çıkan isimler. İçlerinden bir seçim yapmam zor. Bununla birlikte ay sonunda yeni katılan birçok arkadaş da var adaylar arasında. Gelecek ay işimiz daha da zor olacak anlaşılan :):)

yanlış anlaşılmasın istatistik bakımından darksaal dedim
yoksa diğer üyeler de çok iyi özellikle orçun 22 ve cenetion panpa:)

Geldiği günden beri yaptığı katkılarıyla dikkat çeken; Yazdığı mesajlardan çok, Açtığı konularıyla kendini en iyi şekilde göstermeye çalışan FavoriForumum'un başarılı üyesi 'Darksaal' dedim.