Halkın Polisi 17.sezonunda büyük süprrizleriyle yakında yenisuda @xemrexxx @serhatt
------
@Angelica @Emre Ozansoy @Forumdash
Oo bekliyorz cnm
Halkın Polisi 17.sezonunda büyük süprrizleriyle yakında yenisuda @xemrexxx @serhatt
------
@Angelica @Emre Ozansoy @Forumdash
Avakado sevmem ben Reyis
avakado perisi dediğim survivordaki nisa @xemrexxxAvakado sevmem ben Reyis
O zaman diziye @MasacRE @Maskeli Fedai @Sherlock gelmeliavakado perisi dediğim survivordaki nisa @xemrexxx
Exxende dizi ucu açık bitti Sihirli annem eleştirenler @slhttnmtl @Özgür @Emre Ozansoy @Tolstoyevski @mrt-06 Revanda var mesmesoda var @emreemreu ve bazingayı karıştırmıyorum ben çocuklara kötülük olmasın diye seyrettim bizim gibi onlarda ucu açık dizi seyretmesin dedim @xemrexxx
@bazinga yı karıştır bence Reyis çıbanın başı odur benceExxende dizi ucu açık bitti Sihirli annem eleştirenler @slhttnmtl @Özgür @Emre Ozansoy @Tolstoyevski @mrt-06 Revanda var mesmesoda var @emreemreu ve bazingayı karıştırmıyorum ben çocuklara kötülük olmasın diye seyrettim bizim gibi onlarda ucu açık dizi seyretmesin dedim @xemrexxx
Boşver o 3 loserı
onlar eleştirdiler @mrt-06 da var pandemide daha aşılaR çıkmadan çekilmeye başlamıştı uçaklar yasaktıBoşver o 3 loserı