Bence öyle tavsiye ederim. Ancak ilk önce into the night ı izlemen gerek. İkisi bağlantılı çünkü.Yakamoz gerçekten kaliteli mi izlenir mi?
into the night 2.sezonla bağlantılı değil miBence öyle tavsiye ederim. Ancak ilk önce into the night ı izlemen gerek. İkisi bağlantılı çünkü.
2.sezonun sonuyla hikaye kesişiyor ama bu dizide into the night e çok gönderme var onları anlaman için hepsini izlemen gerek.into the night 2.sezonla bağlantılı değil mi
2.sezonun sonuyla hikaye kesişiyor ama bu dizide into the night e çok gönderme var onları anlaman için hepsini izlemen gerek.
Evet görmüştüm o mesajlarıBende öyle yapacam önce İnto the nigt izlemem gerekiyormuş mesmeso ve erinç abime sormuştumda
Erşan'ın 2 ve 3. bölümüne de şans versen keşke çünkü ilk bölümden kat kat iyi.Netflix içeriği gittikçe zayıflıyor. Liste geneli vasat işlerle dolu. Yalnız Aykut Enişte 2 ve Sen Ben Lenin'e şans vermek istiyorum.
Sürekli önüme düşüyor ama bakmadım hiç belki bizim diğer moruk bakmıştır @Forumdash 🤭Peaky Blinders 6. sezonu son sanirim. Harika bir dizi. Izledin mi @The_Erinch