Kuz azıcık ilaydayı örnek alın survivora gitti koca buldu o yokluk içinde, hemi de şampiyon kocası @MasacRE @Maskeli Fedai @dosimosi @The_Erinch @Forumdash @Alos
www.instagram.com
Ahanda buHe oldu başka isteğin
Kuz azıcık ilaydayı örnek alın survivora gitti koca buldu o yokluk içinde, hemi de şampiyon kocası @MasacRE @Maskeli Fedai @dosimosi @The_Erinch @Forumdash @Alos
www.instagram.com
Ahanda buHe oldu başka isteğin
Öyle bir şey olsa Nisa Mert'i patlatırken ona karşı koz olarak kullanırdı bunu Mert@MasacRE @Sherlock @Maskeli Fedai doğru mu bu @Angelica @Emre Ozansoy saldırın @serhatt senin gibiymiş Nisa da
@The_Erinch @Forumdash @cookies @Alos
------
Hangi konu bu
Mert'im Öcal'ım ne diyorsa doğrudur. Tweette sağ kısımda yer alan şahıstan beklerim, her türlü rezilliği yapacak potansiyel var.
Nagi Queen ilk yarıyı zirvede bitirdiIyy öğk 🤮🤮 iki itici insan
Bitirse ne olacak, gitmesi yakındır.
Sus 2 dk kaos çıksınÖyle bir şey olsa Nisa Mert'i patlatırken ona karşı koz olarak kullanırdı bunu Mert
Niye 3 şampiyonla potaya mı girecekBitirse ne olacak, gitmesi yakındır.
Ezik olup olmadığıyla ilgilenmiyorum.Hangi ilayda onu sordum.Bizim ecünnüler ezik bulamaz
İlayda şeker 💖💖Ezik olup olmadığıyla ilgilenmiyorum.Hangi ilayda onu sordum.
Teşekkürler.
İki itici de yan yana listede sonuncu olmaları dileği ile
Ay sus bir macun squid game e bağladıİki itici de yan yana listede sonuncu olmaları dileği ile
2 kere çekmiş konseyi kesin bişiler değiştirdi aradaOf hadi söyle artık uzatma Acun
Sanırsın giorgio MarchettiOf hadi söyle artık uzatma Acun
Yaa kaslı ablan gönüllülere geldi2 kere çekmiş konseyi kesin bişiler değiştirdi arada
Nisa ve Seda yı gömerYaa kaslı ablan gönüllülere geldi
İnanmıyorum, inanmıyorum, inanmıyorum bu bir pr operasyonudur. RokYaa kaslı ablan gönüllülere geldi