Emre Ozansoy
Moderatör
İntihar edecek olan biz kupayı kaldırdığımızda sensin.
İntihar edecek olan biz kupayı kaldırdığımızda sensin.
Tokatlamak? Biz 2020'de şampiyonluğumuzu ilan ettik, bu sene de kupamızı almaya geldik.Cemal Can mağduru tokatlayınca kendine gelmesi iki sene sürdü zaten@Emre Ozansoy
Zaten %80 performans 1.si ablam %20 aday olsak sıkıntı değilHAHAHAHAH sonunda beee![]()
------
Nagi ablanın yanına atmıştım sanırım onları. Kaslarıyla döverek dağıtır onları ablan
------
Karşılama bandomuzu hazırladık bekliyoruz...
Aynı 2020'deki gibi rüyanızda şampiyon olursunuz ancaTokatlamak? Biz 2020'de şampiyonluğumuzu ilan ettik, bu sene de kupamızı almaya geldik.![]()
Bu mesajını kaydettim, hatırlatacağım şampiyon olduğumuzda.Aynı 2020'deki gibi rüyanızda şampiyon olursunuz anca![]()
O kupayı alırsa önümüzdeki 2 sene kimse izlemezİntihar edecek olan biz kupayı kaldırdığımızda sensin.![]()
Hain kütük nasıl da keyiflendi..HAHAHAHAH sonunda beee![]()
------
Nagi ablanın yanına atmıştım sanırım onları. Kaslarıyla döverek dağıtır onları ablan
------
Karşılama bandomuzu hazırladık bekliyoruz...
Asıl o kupayı almazsak hiç kimse izlemez.O kupayı alırsa önümüzdeki 2 sene kimse izlemez![]()
Ay dur murat Özarı yağmur şiirini okuyor keyfimi bozamazsınAsıl o kupayı almazsak hiç kimse izlemez.![]()
Çok yakında gerçekleşecek o... Yağmur'umuzun başaramadığını şampiyonumuz yapacak.@Emre Ozansoy BMY'nin Çekyalı ergeni elemesi yok mu.. @MasacRE
Dondurma reis intikamını almalı..Çok yakında gerçekleşecek o... Yağmur'umuzun başaramadığını şampiyonumuz yapacak.![]()
Şu şeyi demesen tam harika atmalık mesaj da neyse...Dondurma reis intikamını almalı..
Aynı 2020'deki gibi rüyanızda şampiyon olursunuz anca![]()
@Emre Ozansoy BMY'nin Çekyalı ergeni elemesi yok mu.. @MasacRE
Gökhan ı selim yaparak subliminali vermiş bumcuÇok yakında gerçekleşecek o... Yağmur'umuzun başaramadığını şampiyonumuz yapacak.![]()
32 sayıdan 8 ini alabildi o 4 kızcağızŞuan dışarda bir yerlerde Survivor'da ada konseyine maruz bırakılıyorum. 4 kızcağızı potaya koymuşlar.![]()
Ada kısmında şunu görmemiz gerek...Gökhan ı selim yaparak subliminali vermiş bumcu
------
32 sayıdan 8 ini alabildi o 4 kızcağız![]()
Seda olay çıkartırAda kısmında şunu görmemiz gerek...![]()
O lakabı gibi bir şey oldu artık..Şu şeyi demesen tam harika atmalık mesaj da neyse...![]()
Şampiyon daha güzel.O lakabı gibi bir şey oldu artık..