İLK FAV10'DA!
Survivor 2018'e bu hafta veda eden isim belli oldu!
Gönüllüler takımından Yağmur ve Hakan, Ünlüler takımından Turabi ve Mustafa Kemal'in çıktığı dörtlü potadan yarışmaya veda eden isim Gönüllüler takımından Yağmur Banda oldu.
Yastayım şu anGitti... @MasacRE-
Ortalık yangın yeri nerelerdesinMustafa Kemal ne ara bu kadar SMS alır oldu?
Bıraktığımda Yağmur'un performansı baya kötüydü şaşırmadım.
Bıraktım gitti ama hala Damla'yı destekliyorum. Yoğun olduğum için bakamıyorum.Ortalık yangın yeri nerelerdesin
Yağmur performansını yükseltti baya. Türkiye ödülunde katkısı çoktu ama göremedi
Mustafa denge bozulmasın diye kaldı.
Aa tabiki, Nagihan'ı tutuyorum ama mesela önceki sezonunda smsde sonlardayken, potada olduğu hafta ne hikmetse üst sıralardaydıBıraktım gitti ama hala Damla'yı destekliyorum. Yoğun olduğum için bakamıyorum.
Demek sen de 'Survivor Kurgu' diyenlerdensin.
Napsın Acun, sessizleri mı elesin adam? Acun'un askerleriyiz.Aa tabiki, Nagihan'ı tutuyorum ama mesela önceki sezonunda smsde sonlardayken, potada olduğu hafta ne hikmetse üst sıralardaydı
Kurgudan çok sms müdahaleleri olduğunu düşünüyorum.
Hani yazmıssınya performans düşüktü şaşırmadım diye, Survivorda performansa pek bakılmıyor bilmen gerekir. Yoksa Cumali nasıl okadar ilerledi? Geçen senenin Sabriyesi misal
Ve geçen hafta Yağmur, performansı Iyi olan Birseni eledi
ve kavgacılar hep kalıyor başkası eleniyor
Yarışmayı bırakmış olan askerNapsın Acun, sessizleri mı elesin adam? Acun'un askerleriyiz.
Damla ne yaptıysa doğru yapmıştır, o her zaman haklıdır biz @Yiğitt den böyle öğrendikYarışmayı bırakmış olan asker
Acun dediki Senin Damla bir hata yapmış, herkes hata olduğunu kabul ediyor bi o etmiyor. Neyse, o olay her neyse Damla moralsizdi kaç oyun, herkesin motivasyonunu 0 yaptı. Dokunulmazlıkta oynamayacam dedi, takım yenilince bireyselde kolyeyi aldı zaten nedense sevmiyordum artık hiç sevmeyecem
İnşallah finali görmez @MasacRE-
Bir ara sigara içerken görüntülenmişti, ona benzer bir şey olabilir.Yarışmayı bırakmış olan asker
Acun dediki Senin Damla bir hata yapmış, herkes hata olduğunu kabul ediyor bi o etmiyor. Neyse, o olay her neyse Damla moralsizdi kaç oyun, herkesin motivasyonunu 0 yaptı. Dokunulmazlıkta oynamayacam dedi, takım yenilince bireyselde kolyeyi aldı zaten nedense sevmiyordum artık hiç sevmeyecem
İnşallah finali görmez @MasacRE-
Damla, Fanlarına Turabi'yi destekleyin derse bakalım ozamanda böyle diyecekmisinDamla ne yaptıysa doğru yapmıştır, o her zaman haklıdır biz @Yiğitt den böyle öğrendik
Damla'm yapmaz öyle bir hataDamla, Fanlarına Turabi'yi destekleyin derse bakalım ozamanda böyle diyecekmisin
Yastayım şu an
Esas ilk mesaja bak 😱 Hainli Fedai gibi MasacRE de 😱 @dosimosi @serhatt @Angelica @Emre Ozansoy