İyi neyse best off ihtimali azaldıNa**han şov yaptığında dedi ya.
İyi neyse best off ihtimali azaldıNa**han şov yaptığında dedi ya.
Best of'ta kazanacak reisim...
Fragman aldatmacası klasik. Sanki Nagihan sakatlandı da onun üstüne Sude öyle dedi gibi gösterdiler ama yok öyle bir şey Acun da bacaksız seviyor demek ki...Sude nin Nagi ye laf ettiği yer yayınlandı mı? @Emre Ozansoy
Realite var , winner lık var, sms i var sevmeyip napsınBest of'ta kazanacak reisim...
------
Fragman aldatmacası klasik. Sanki Nagihan sakatlandı da onun üstüne Sude öyle dedi gibi gösterdiler ama yok öyle bir şey Acun da bacaksız seviyor demek ki...
Karakter yokAnıl yenilince ayarları bozuluyor
------
Realite var , winner lık var, sms i var sevmeyip napsın
Batuş dinlene dinlene yendiKarakter yok
Hikmet de Parviz'i dinlene dinlene yendi
Evet biraz öyle olmuşYarışmaya uzun bir aradan sonra dün oyun kısmına ilk kez baktım. Acun medya ekini kendi kazananı ifşa etmişti. Bundan dolayı baktım ve keyif aldım. Nagihan herkesi bir güzel taradı @xemrexxx
eski kullanıcı adımı etiket etmişsin başta
Pek öyle gelmediHikmet de Parviz'i dinlene dinlene yendi
Seninki %42 deFos Parviz masaları düşürmekten doğru düzgün atış yapamadı ve All Star sezonunda buralara kadar geldi... Cidden büyük rezillik.
Sakat olmasa %72 olur o.Seninki %42 de
Biraz sonra çirkeflik yapacak senin ergen BatuşPek öyle gelmedi
------
Seninki %42 de
Sakat olmasa %72 olur o.
Kamlumbağa %72 olurdu diyor ne diyorsun sayın sıvacı başıBiraz sonra çirkeflik yapacak senin ergen Batuş
Barış ve ademin beceriksizliğini birileri kapamalıAtakan'a büyü yapılmış, başka açıklaması olamaz.
Onu o adada yapacak tek kişi Batuhan.Barış ve ademin beceriksizliğini birileri kapamalı
Ne mana 😱Onu o adada yapacak tek kişi Batuhan.