beni geçSeni mi görücektim o taş dururken turşu suratlı.![]()
beni geçSeni mi görücektim o taş dururken turşu suratlı.![]()
@serhatt sugar daddyler ile ilgilenmiyor ilgilense de senin gibi pörsümüşlerle değilgözünün önundekini görmuyor da İsmayyyyılk demirci radarındaymışhahahaa
![]()
Üst derken??beni geçüste bak
![]()
Sugar Daddy'lerle ilgilenmediği için beni geç diyorum@serhatt sugar daddyler ile ilgilenmiyor ilgilense de senin gibi pörsümüşlerle değilajajajaja
Üst işteÜst derken??
Anlamadım.Sugar Daddy'lerle ilgilenmediği için beni geç diyorum
Üst işteÜst diyorum üst
![]()
Çok haklısın.@serhatt sugar daddyler ile ilgilenmiyor ilgilense de senin gibi pörsümüşlerle değilajajajaja
Neslihan’ın (Hatice Şendil) dışardan bakıldığında muhteşem, gıpta edilen bir hayatı vardır. Neslihan da bu ilüzyona inanmış, kusursuz bir yaşam sürdüğünü zannederken hayatta en güvendiği insanın, kocasının (İsmail Demirci) onu uzun zamandır aldattığını öğrenir. Üstelik de kardeşi yerine koyduğu Damla’yla (Sera Kutlubey). Üstüne bastığı bütün taşlar yerinden oynar ve Neslihan doğruyu yanlışı, iyiyi kötüyü yeniden sorgulamak, yeniden anlamlandırmak zorunda kalır ki yeniden ayağa kalkıp, kendi için, ailesi için, çocukları için mücadele edebilsin…
Evet o hemşire Cemreİsmail harika görünüyor.
Şu metres Zalim İstanbul'daki kızmış meğerse tanıyamadım ne kadar değişmiş ve çirkinleşmiş yeni imajıyla.
Adı batsın. .ssEvet o hemşire Cemre![]()
İsmail'in yanına hiç yakışmıyor. :/Cidden![]()
Senin gözünde kimse yakışmıyor parlaklaraİsmail'in yanına hiç yakışmıyor. :/
Kendim hariç.Senin gözünde kimse yakışmıyor parlaklara![]()
Kakneme bak sen yine beni hedef almışFakirlerle işim olmaz onunla beni nasıl bir tutarsın!!!
Seni hedef alacak kadar bir değerin yok benim için.Kakneme bak sen yine beni hedef almış![]()
Bana aşıksın cnm bunu biliyosun dimiSeni hedef alacak kadar bir değerin yok benim için.
Eski hali çok daha iyiydi ama burada da güzel.Sera kutlubey ne kadar değişmiş 😱