'Barbaroslar Akdeniz'in Kılıcı'nda Flaş Bir Ayrılık Daha ! | TRT 1

Emre Ozansoy

Konu Sahibi
Moderatör
Reaksiyon puanı
58,685
Puanı
1,060
Web Sitesi
twitter.com
1719580.jpg

TRT 1'in sevilen dizisi 'Barbaroslar Akdeniz'in Kılıcı'nda bir flaş ayrılık daha!

Yapımcılığını Es Film'in üstlendiği, başrollerini; Engin Altan Düzyatan, Ulaş Tuna Astepe, Yetkin Dikinciler ile Caner Topçu'nun paylaştığı diziye Pelin Akil'in ardından Oruç Reis karakterine hayat veren Engin Altan Düzyatan da veda etmeye hazırlanıyor.

Barbaroslar Akdeniz'in Kılıcı, yeni bölümüyle perşembe 20.00'de TRT 1'de!

Kaynak: Birsen Altuntaş

Son düzenleme:
Acaba sezon sonunda final mi yapacak? Zaten oranları pek parlak değil, böyle iyi isimlerin ardından akla veda etmesi geliyor. Gerçi bu dizi istenileni fazla veremedi, perşembe akşamının açık ara zirvesi olur diyorduk ama hiç o duruma yaklaşamadı maalesef...

Yuhh başrolü çıkıyor dizinin bel kemiği. 😱 Bitirmezlerse bile gelecek sezon yayından kalkar. Her anlamda fiyasko oldu dizi ve Engin de bu yüzden ayrılıyordur kesin.

Dizi devam edecek olsaydı muhtemelen karakter devam ederdi ama bitme ihtimali varsa gerçeğe uygun kalıp karakteri bitiriyorlar demek.

Şuan diziden ayrılması tarihe uygun mu yani, eş değer mi gidiyorlar?
Ben diziyi izlemiyorum ama kardeşler arasında ilk İshak ardından Oruç ölüyor. 22. bölümde İshak çıktığına göre doğru sıralamada gidiyorlar. Ölümleri arasında uzun bir süre yoktu. Ölümü de çok sert olmuştu. Ekranda göstermeleri sakıncalı olabilir.
Reytingler iyi gidiyor niye bitsin ki
Reytingleri iyi olmadığı için konsept değişikliği bile yaptılar. Ömürleri denizlerde geçen kardeşler paso karada savaşıyor. Baştan beri çift hanelerde olsalardı bol bol deniz savaşı görürdük ama bu şekilde bile maliyetin zar zor karşılandığını düşünüyorum. Mantıklı olan bitirmeleri. Gelecek sezona kalırlarsa erken final yapmaları yüksek.

• Beğendim
Reactions: serhatt
Acaba sezon sonunda final mi yapacak? Zaten oranları pek parlak değil, böyle iyi isimlerin ardından akla veda etmesi geliyor. Gerçi bu dizi istenileni fazla veremedi, perşembe akşamının açık ara zirvesi olur diyorduk ama hiç o duruma yaklaşamadı maalesef...
2 yada 3 sezon olarak planlandığı söyleniyordu dizinin. Reytingine ve bütçesine rağmen devam edecektir diye düşünüyorum yeni sezonda.

• İlginç
Reactions: Yiğitt
Muhtemelen sene sonunda final yapacaktır ya da Uyanış: Büyük Selçuklu'da yapıldığı gibi isim değiştirip farklı bir dönemi gösterebilirler. :)