'Kaan Sekban'la Alt Tarafı Bi' Talk Show'un Yeni Bölüm Konuğu Belli Oldu! | beIN Connect

slhttnmtl

Konu Sahibi
Favori Üye
Reaksiyon puanı
25,290
Puanı
1,060
277629605_372491568118458_1566278831626377774_n.jpg

beIN Connect'in sevilen programı Kaan Sekban'la Alt Tarafı Bi' Talk Show'un yeni bölüm konuğu belli oldu!

Kaan Sekban'ın sunumu ve birbirinden ünlü isimlerin eğlenceli sohbetleriyle ekrana gelen programın bu gece yayınlanacak olan bölümüne, başarılı yorumlarıyla adından sıkça söz ettiren güzel şarkıcı Melek Mosso konuk olacak.

Kaan Sekban'la Alt Tarafı Bi' Talk Show yeni bölümüyle bugün 23.00'te beIN Connect ve beIN Series Comedy'de!

Aslıhan Güner, Hazal Kaya, Ahsen Eroğlu gibi isimlerden sonra gelen konuğa bak... 🤮
Hadi ordan dualarım teker teker kabul oluyor. :Z Evrim talk show'a çıksın dedim salı günü onun haberi, hatırlıyorsan Melek Mosso'yla Kaan Sekban'ın arası iyi neden programa da çıkmyor derken bu haftasonu onun haberi geldi. :Z Muhtemelen doğru düzgün izleyebilmek için Evrim gibi bunu da sarkıtırım da Hazal'lı bölüm gibi heyecanım tutar falan çok mutluyum. :Z :A

Hadi ordan dualarım teker teker kabul oluyor. :Z Evrim talk show'a çıksın dedim salı günü onun haberi, hatırlıyorsan Melek Mosso'yla Kaan Sekban'ın arası iyi neden programa da çıkmyor derken bu haftasonu onun haberi geldi. :Z Muhtemelen doğru düzgün izleyebilmek için Evrim gibi bunu da sarkıtırım da Hazal'lı bölüm gibi heyecanım tutar falan çok mutluyum. :Z :A
O kadar hakkını boşa kullandın yani. Yusuf Çim, Ekin Mert Daymaz konuk olsun ister insan. :A Hoş, programın onları direk alması lazım ama almıyorlar. :(

O kadar hakkını boşa kullandın yani. ***** ***, **** **** ****** konuk olsun ister insan. :A Hoş, programın onları direk alması lazım ama almıyorlar. :(
Evrim için boşa kullanmış gibi oldum, kart Aslı'dan başka çıkacak yer mi yoktu ama mecbur artık izlenecek o program. :A Aman aman onlar konuk olmasın, gitsin beIN onlara özel program yapsın ama burası olmaz. :A

• Güldürdün
Reactions: Emre Ozansoy
Evrim için boşa kullanmış gibi oldum, kart Aslı'dan başka çıkacak yer mi yoktu ama mecbur artık izlenecek o program. :A Aman aman onlar konuk olmasın, gitsin beIN onlara özel program yapsın ama burası olmaz. :A
Yılbaşı özel bölümüne set yoğunlukları nedeniyle alamamıştı, şimdi almanın tam sırası. Serkay çıktı, Ekin ile de Yusuf birlikte çıksın. :bhr:

• Güldürdün
Reactions: slhttnmtl
Yılbaşı özel bölümüne set yoğunlukları nedeniyle alamamıştı, şimdi almanın tam sırası. Serkay çıktı, Ekin ile de Yusuf birlikte çıksın. :bhr:
E bize de başlığı hazırlamak düşer. 😔

Gereksizler 'Kaan Sekban'la Alt Tarafı Bi' Talk Show'a Konuk Oluyor!

Mossoooooğğğğ :Z :Z :bhr: :love1: @slhttnmtl
------

@slhttnmtl bunların ağızını ikiye ayırmak şart oldu :A

Aslıhan Güner, Hazal Kaya, Ahsen Eroğlu gibi isimlerden sonra gelen konuğa bak... 🤮 Programın kalitesi diplerde.

E bize de başlığı hazırlamak düşer. 😔

Gereksizler 'Kaan Sekban'la Alt Tarafı Bi' Talk Show'a Konuk Oluyor!
Serkay'ım Ekin'ime deme öyle :A :bhr: