'Kiracı' Dizisinin Erkek Başrol Oyuncusu Belli Oldu! | FOX

Bilmiyorum valla komedi aramaya başladım yine her yerden komediler, romcomlar fışkırsın istiyorum. :A

Aman onun neyi izlenir de asıl onun için izlenecek, Melisa*1000>DÇD :bhr:
Şu kadronun tek kötü ismi Melisa. Aşk Mİ'de olduğu gibi başrollerin önüne geçmesinden korkuyorum. :(

• Güldürdün
Reactions: slhttnmtl
Serkay mı başrol olacak kadar yükseldi yoksa Dilan bu herifle oynayacak kadar düştü (b)

Şu kadronun tek kötü ismi Melisa. Aşk Mİ'de olduğu gibi başrollerin önüne geçmesinden korkuyorum. :(
Yine yanlış yorumlar yazıyorsun. :A Baksana Melisa Döngel, Serkay Tütüncü, Bennu Yıldırımlar, Rüçhan Çalışkur, Özlem Tokaslan, Deniz Cengiz... Ah o DÇD'de olmayaydı. :(

• Olmamış
Reactions: Emre Ozansoy
O film güzeldi ama Netflix'in ilk yerli filmi olduğundan beklenti yüksekti. :A Çıktığı ilk gün izlemiştim Dilan orada da fena değildi, izleyici zevksiz. :A
Dilan oldu bitti sevilen biri olmadı bence:A Ama hep ses getiren işlerde yer aldiği için bu proje baya düşük kaldı:A Kız yeniden yazlık dizilere düşmüş :A

• Güldürdün
Reactions: Emre Ozansoy
Bodrum Masalı, Çukur, Yarına Tek Bilet, Yarım Kalan Aşk gibi başarılı dizi ve filmlerde başrol oynamiş 95' yılında sivasta doğmuş çıtırımsı ablamız:A
Ne çıtırı be kartın teki. :A Bu saydıkların diğer oyuncuların başarısı bu ecünnünün değil. :Z

• Güldürdün
Reactions: Forumdash