54.Bölüm Final
Ali Ozan müdür ve ekibi bu dansla işi çözer
Alman erkek yakalanır
Ama ortalık iyicesine karışır bu işin durumu hiç iyiye gitmeyecek Patron Faruk mu
Ekip aşiretide yakalar
Ceylan ve Ceyda bir birine düşerler
Bana bu oyunu oynadın kimin planı
Bence Sinem komiserin planı ben ona süpriz hazırlıyorum hep beraber öyle bir yere gideceğizki
Herkes bir anda Türk kahvesi içerken anormal bir şey görüyorum 2921 yılını görüyorum nedense
Ne alaka bu 2921 yılı bende anlamadım
Ali ozan müdür düğünde dans etti alman Kız dudağından öpmüş o sırasında öpüşürken bile dans etmişler
Ezgi ve Cemal hastahaneye kaldırılmıştır
Bulunduğu hali çok kötüydü
Beraber göz göze Eller sarılmış burun buruna
Dudak dudağa yatarlar
Bizden buraya kadar derler
Kurtulurlar
Bugünde ölmedik
Ne oluyor
Hoşgeldin 2921 e gidiyoruz galiba bunu kim yaptı bulacam onu merak etme bu macera burda bitemez
54.Bölümün sonu
@xemrexxx @Dosi @Emre Ozansoy @Angelica @serhatt @Dosi @Angelica @Emre Ozansoy @serhatt @HeisenBerg @12.Adam @Angelica @serhatt @EmreCan
Ali Ozan müdür ve ekibi bu dansla işi çözer
Alman erkek yakalanır
Ama ortalık iyicesine karışır bu işin durumu hiç iyiye gitmeyecek Patron Faruk mu
Ekip aşiretide yakalar
Ceylan ve Ceyda bir birine düşerler
Bana bu oyunu oynadın kimin planı
Bence Sinem komiserin planı ben ona süpriz hazırlıyorum hep beraber öyle bir yere gideceğizki
Herkes bir anda Türk kahvesi içerken anormal bir şey görüyorum 2921 yılını görüyorum nedense
Ne alaka bu 2921 yılı bende anlamadım
Ali ozan müdür düğünde dans etti alman Kız dudağından öpmüş o sırasında öpüşürken bile dans etmişler
Ezgi ve Cemal hastahaneye kaldırılmıştır
Bulunduğu hali çok kötüydü
Beraber göz göze Eller sarılmış burun buruna
Dudak dudağa yatarlar
Bizden buraya kadar derler
Kurtulurlar
Bugünde ölmedik
Ne oluyor
Hoşgeldin 2921 e gidiyoruz galiba bunu kim yaptı bulacam onu merak etme bu macera burda bitemez
54.Bölümün sonu
@xemrexxx @Dosi @Emre Ozansoy @Angelica @serhatt @Dosi @Angelica @Emre Ozansoy @serhatt @HeisenBerg @12.Adam @Angelica @serhatt @EmreCan