'Baba' Yeni Sezonda da Devam Edecek! | Show TV

Emre Ozansoy

Konu Sahibi
Moderatör
Reaksiyon puanı
58,742
Puanı
1,060
Web Sitesi
twitter.com
FLjqa9BXMAQxJN6

Show TV'nin sevilen dizisi 'Baba' izleyicilerini sevindirecek haber!

Yönetmen koltuğunda Çağrı Bayrak'ın oturduğu, yapımcılığını Ay Yapım'ın üstlendiği, başrollerini; Tolga Sarıtaş ve Haluk Bilginer'in paylaştığı dizinin yeni sezonda da devam edeceği kanal tarafından açıklandı.

Baba, yeni bölümleriyle her salı 20.00'de Show TV'de!

1,2 dizi sezon sonu biteceği için yükselebilir mantıklı karar zaten şuan ortalama gidiyor.

Diziyi seviyorum ama yaz gelişiyle elindeki reytingini koruyup 2. sezonu hak edecek oranları alacağını sanmıyorum. Ani verilmiş bir karar.

baba dizisi bitmemesi gereken bir hikayeydi zaten doğru karar yazın 1-2 takviye ile 6 reytingi göreceğini düşünüyorum

Dizi adına sevindim ancak ortalama reytinglerini bu saatten sonra arttırabileceğini pek düşünmüyorum.

Senaryo olarak beni sıkmıyor ama reyting bir türlü yukselmemesi beni sinir ediyor:T: Sevinsem mi üzülsem mi bilemedim. Haluk Bilginer'in hastaliğinin ilerlemesinin her adımını izlemek yeterli zaten:X

• Beğendim
Reactions: Angelica
Senaryo olarak beni sıkmıyor ama reyting bir türlü yukselmemesi beni sinir ediyor:T: Sevinsem mi üzülsem mi bilemedim. Haluk Bilginer'in hastaliğinin ilerlemesinin her adımını izlemek yeterli zaten:X
13-15 bölüm yeterliydi bende. Sonradan diziler cıvıtıyor zaten :X

Bence erken bir karar, oranları şu an kötü değil ama umut da veren oranları yok. Yani yazın gelmesiyle oranlarda artık düşüşler göreceğiz, birkaç haftaya oranlar düşmeye başlar diye düşünüyorum. Şu an bile sınırda olan oranlar daha da düşer gibi görünüyor. Yani yeni sezonda şansı olmaz bu durumda, her türlü riskli karar gibi. Tek sezonluk olarak kalmalı diye düşünüyorum, yine de oranları bekleyip görelim...

Eğer gelecek sezon devam ederse, en geç ekim'de final yapar. :D Yani 1-2 ay bile dayanamaz yeni sezonda.

İkinci sezonda gün değişikliği lazım. Reytingleri fena değil ama ikinci sezonda düşmeye devam ederse erken final yapar.

Durumu Oğlum ve Üç Kuruş'tan daha iyi olunca önü açılmış oldu ama 4-5 reyting bandı bir dizinin yeni sezonda güven verebilmesini sağlayacak kadar sağlam bir sonuç değil o yüzden ikinci sezonda ömrünü uzun görmüyorum.