Yahu ciddiyim adam neden saçı sakalı boyasın Filtreli efektli fragman işteIyyy seninle de ciddi bir şey konuşulmuyor. .ss
Yahu ciddiyim adam neden saçı sakalı boyasın Filtreli efektli fragman işteIyyy seninle de ciddi bir şey konuşulmuyor. .ss
Kesinlikle aklıma Hülya Avşar'ın Masumiyet dizisindeki 6. bölüm sahnesi geldi @ForumdashFragman da capcuttır fasghdsajkda @Alos
Boyatanlar var bu neden yapmasın.Yahu ciddiyim adam neden saçı sakalı boyasın Filtreli efektli fragman işte
Yaptıracak kadar yaşlandı yaniBoyatanlar var bu neden yapmasın.
O manada değil, uyum açısından.Yaptıracak kadar yaşlandı yani
Bihterle Behlül de sarisin esmer uyumuydu ne var kiO manada değil, uyum açısından.
Herkes onlar gibi düşünecek diye bir şey yok. Hem bende esmerim Behlül'ün yanına daha çok yakışırdım.Bihterle Behlül de sarisin esmer uyumuydu ne var ki
Behlül benim eskilerime kalmadıHerkes onlar gibi düşünecek diye bir şey yok. Hem bende esmerim Behlül'ün yanına daha çok yakışırdım.
Ben kimsenin eskisi olmam.Behlül benim eskilerime kalmadı
tama herkese böyle satabilirsin kendini ama ben seni kullandım malımı biliyorum Aynı malı bi daha almamBen kimsenin eskisi olmam.
Eskimem, eskitirim bunu bil de.
tama herkese böyle satabilirsin kendini ama ben seni kullandım malımı biliyorum Aynı malı bi daha almam