24 Mart 2022 Perşembe Reyting Sonuçları

Bu akşam ne izleyeceksiniz/izlediniz?

• Camdaki Kız | Kanal D

Oy: 0 0.0%
  • Diğer (Lütfen Belirtiniz)

Oy: 0 0.0%

• Kullanılan toplam oy
    14
Iğ harfi??? Iğdırın I'sı??

Olamaz büyük harf :X URL olarak kabul etmez(b)
Adres çubuğunda belli oluyor I olduğu. :A Twitter'da büyük harfler ile yazıldığında kabul ediliyor, küçük harf olduğunda kabul edilmiyor. :A

1648228873433.png

1648228882933.png

• Beğendim
Reactions: Forumdash
Amaan der ettiğin şeye bak boşver aktif paylaşım yapana bak sen :A :A
Ben arama yaparak baktıgım için sayfaya hep eski hesap çıkıyor karşima sinir olmustum:A
Adres çubuğunda belli oluyor I olduğu. :A Twitter'da büyük harfler ile yazıldığında kabul ediliyor, küçük harf olduğunda kabul edilmiyor. :A

Ekli dosyayı görüntüle 116242
Ekli dosyayı görüntüle 116243
Büyük harf kabul ediliyormuymuş? 😱 ne göz varmiş sende de:A

• Güldürdün
Reactions: Carpe Diem
Rica ederim :bhr:

Yok değil o ama bilemiyorum eski hesabı da olabilir :A

Eski hesabı değil o @Forumdash 20 bin takipci olan sayfayı takip et ordan bak sen :D
------

demek istediğim @Alos diye nasıl alınabilir bi tane daha:F Forumda aynı nickle iki kişinin olması gibi bişey:A Neyse bunu bir bilene sormak gerek:A

@Alos sana iki ayrı hesap gösteriyor aynı kişinin ikinci hesabı değil yani :D sen dediğim gibi 20 bin takipcili dizi analize bak :D ha bu arada aynı isimde sayfalar oluyor twiiterde de instagram da da :D

• İlginç
Eski hesabı değil o @Forumdash 20 bin takipci olan sayfayı takip et ordan bak sen :D
------

@Alos sana iki ayrı hesap gösteriyor aynı kişinin ikinci hesabı değil yani :D sen dediğim gibi 20 bin takipcili dizi analize bak :D ha bu arada aynı isimde sayfalar oluyor twiiterde de instagram da da :D
Olay kapandı zaten :)

• Beğendim