TV8 Survivor 2022 - Genel Yorum ve Sohbet Konusu

Hoşt be size kuduruklar. Ss neyse @Forumdash la da @Serhattt arasında çok yaş farkı vardı, forum halkı bu konuda ne diyor :A

@Dosi @Angelica @Emre Ozansoy @The_Erinch @Yakamoz-Asi @cookies @Alos @mrt-06 @MasacRE @BARON男爵 @DarkLegenD

:ABen Merti haklı buldum
------

Aaaa @Angelica dan mı aldın bu akılları :F

Ben akıl almam, akıl veririm. Konunun @/Angelica ile ne alakası var? 😱 :A

Yorumlarında teyzoşu olmadan olmuyorda ondan :A :A

Hoşt be size kuduruklar. Ss neyse @Forumdash la da @Serhattt arasında çok yaş farkı vardı, forum halkı bu konuda ne diyor :A

@Dosi @Angelica @Emre Ozansoy @The_Erinch @Yakamoz-Asi @cookies @Alos @mrt-06 @MasacRE @BARON男爵 @DarkLegenD

Kim için demiş bilmiyorum ama güzel yapiştirmiş cevabı :A:A Batuhanı cocuk yerine koymayı heralde netflix hakkında söylediği şeyler yüzünden sosyal medyada maruz kaldiği linci mobing olarak uyguluyorlar kendi aralarında:A

Macun yaşlanmış voleybol oynayamıyor, genç sevgililer adamı bitirmiş :A @serhatt @Forumdash @Maskeli Fedai @MasacRE @DarkLegenD @Yakamoz-Asi @The_Erinch
Sonradan maçı çevirmişler ama :A
------

Bizim forumdakiler listeye böyle bakıyormuş @Dosi merti, @MasacRE @Maskeli Fedai nisayı, @Emre Ozansoy @Angelica barışı, @dreamy evrimi başarılı görüyor böylece :AEkli dosyayı görüntüle 116014
Nisa reisimin birilerinden istatistik kasma dersleri alması lazım...
------

Queen'im çıkıp Hikmet ayı*sını gömseydi bir keşke be...
Nagihan bu oyunda Hikmet'i nasıl yensin, sen de az üsturuplu salla be :A

• Güldürdün
Reactions: xemrexxx