Doğal Yasak Elma işte ne güzel.
Doğal Yasak Elma işte ne güzel.
Lig beni ilgilendirmiyor da dünayaya dair İrlanda'da neler oluyor aktar bizeHep bir kaos oluyor Dünya karışıyor Lig karışıyor
İrlandada Rus öğrencilerin kayıtları silindiLig beni ilgilendirmiyor da dünayaya dair İrlanda'da neler oluyor aktar bize![]()
Sebep olarak ne gösterdiler?İrlandada Rus öğrencilerin kayıtları silindi
Ukrayna’ya girmesi Rusya’nınSebep olarak ne gösterdiler?
Öğrencilerin suçu ne????Ukrayna’ya girmesi Rusya’nın
Lidere baskı yapmaya çalışıyorlarÖğrencilerin suçu ne????
Kamyon tepkisi yeterliymiş öğrencileri geri alsınlarLidere baskı yapmaya çalışıyorlar
Birde kamyonla saldırdılar Rus konsolosluğuna
Almıyorlar onu yapan Türk zaten o sayılmazKamyon tepkisi yeterliymiş öğrencileri geri alsınlar![]()
Var mı haber göruntusuAlmıyorlar onu yapan Türk zaten o sayılmaz
İrlanda kanallarında İrlanda’yı savaşa sokacaklardıVar mı haber göruntusuyiğidimizi görelim
![]()
İrlanda da cabuk gaza gelen ülke galibaİrlanda kanallarında İrlanda’yı savaşa sokacaklardı
Şaşırdı adamlar İrlandada oldu bu olay daha fecisi olsaİrlanda da cabuk gaza gelen ülke galiba![]()
Molotof olabilirdi amaŞaşırdı adamlar İrlandada oldu bu olay daha fecisi olsa
Savaş kamyonda bomba yoktu en azından
Allah korusun Rusya savaş açar İrlandayaMolotof olabilirdi amaNAsıl yapamamişlar hayret
![]()
Merak etme orayaı da korurlar sari saçlı mavi gözlü coktur ordaAllah korusun Rusya savaş açar İrlandaya
Onlarda kızıl saçlı çokMerak etme orayaı da korurlar sari saçlı mavi gözlü coktur orda![]()
Öldürmeden kondum ben onun mirasına, ee professional olmak bunu gerektirir.Heyatım senin Halit Argun gibi merdivenden itilip ölme vaktin gelmedi mi ayol bu @serhatt ın mirasın tamamına konmak gibi bir amacı yok mu![]()
![]()