29 Aralık 2011 Perşembe Reyting Sonuçları

Bu Perşembe Gecesi Ne İzlediniz ?

• Fatmagül'ün Suçu Ne (Kanal D)

Oy: 1 6.3%
  • Şanslı Masa (Kanal D)

Oy: 0 0.0%
  • Kurtlar Vadisi Pusu (TNT)

Oy: 9 56.3%
  • Alemin Kıralı (ATV)

• Kim Milyoner Olmak İster (ATV)

• V For Vendetta - Y.S. (Star)

Oy: 2 12.5%
  • Var Mısın Yok Musun (Fox)

• Yetenek Sizsiniz Türkiye - Unutulmayanlar (Show)

• Diğer (Lütfen belirtin)

• TV İzlemedim

Oy: 4 25.0%

• Kullanılan toplam oy
    16
  • Anket kapatılmış .

bazinga

Konu Sahibi
Admin
Reaksiyon puanı
50,351
Puanı
1,060
Web Sitesi
izleryazar.com
reyting.gif

Reytinglerde bu Perşembe neler oldu ?
Fatmagül'ün Suçu Ne mi ? Kurtlar Vadisi Pusu mu ? Hangisi zirvenin sahibi oldu ? Ne kadar reyting aldılar ?
ATV'nin komedi dizisi Alemin Kıralı bu hafta ne kadar izlendi ?
Star'da yayınlanan V For Vendetta filmi kaçıncı oldu ?
Hepsi ve çok daha fazlası sonuçlar belli olduktan hemen sonra FavoriForumum'da olacak...

Sonuçlar belli oldu.

Fatmagül'ün Suçu Ne yine iki grupta da zirvenin sahibi.

Kurtlar Vadisi Pusu yükselişe geçti ve totalde zirveye çok yaklaştı.

Alemin Kıralı totalde iyi gitti ve ilk 10 içinde yer almayı bildi. A/B'de ise 17.olabildi.

Şanslı Masa, bu hafta iyi bir performans gösterdi. Program, A/B'de 9.olmayı başardı.

Kim Milyoner Olmak İster A/B'de 3.olarak günün en başarılılarından biri oldu.

Star'da yayınlanan V For Vendetta filmi çok kötü gitti.

Var Mısın Yok Musun yine çok kötü gitti. A/B'de ilk 100'e dahi girmekte zorlandı...

Son düzenleme:
kurtlar vadisini izledim süper bi bölümdü reytingleri kesinlikle artacaktır.

vadi severler konu açtım yorumlarınızı yapabilirsiniz :D

bu ne ya alemin kralı totalde daha yüksek. dünde çocuklar duymasının totali ab de yüksek gelmişti :))))))))) bu sbt denekleri nerden bulmuş çokmu araştırmış:)))))) bu sonuçlar bile deneklerin yanlış seçildiğinin açık seçik kanıtı. bir sitkom masıl totalde daha yüksek izlnir anlayan biri varsa gelsin :)))))))))))))

Son düzenleme:
bu ne ya alemin kralı totalde daha yüksek. dünde çocuklar duymasının totali ab de yüksek gelmişti :))))))))) bu sbt denekleri nerden bulmuş çokmu araştırmış:)))))) bu sonuçlar bile deneklerin yanlış seçildiğinin açık seçik kanıtı. bir sitkom masıl totalde daha yüksek izlnir anlayan biri varsa gelsin :)))))))))))))

Sitcomlar gerçekten A/B'de daha yüksek çıkar 1-2 istisna hariç ama ben Alemin Kıralı için çok şaşırtıcı bulmuyorum bu durumu. Bana kalırsa Alemin Kıralı daha çok totale hitap eden bir dizi...

[TABLE="class: cms_table, width: 533"]
[TR]
[TD]59[/TD]
[TD]V FOR VENDETTA[/TD]
[TD]STAR TV[/TD]
[TD]1,56[/TD]
[TD]3,61[/TD]
[/TR]
[/TABLE]

Dün Twitter'da TT olmasına rağmen reytinglerde çok kötü gitmiş. Star TV'nin şuan için Perşembe'ye koyacağı hiç bir şey. Kalbim 4 Mevsim'in de tutacağını sanmıyorum.

Sitcomlar gerçekten A/B'de daha yüksek çıkar 1-2 istisna hariç ama ben Alemin Kıralı için çok şaşırtıcı bulmuyorum bu durumu. Bana kalırsa Alemin Kıralı daha çok totale hitap eden bir dizi...
i alemin krralındaki aile hiçte totale hitap edecek bir aile değil. dizide bir kaç total tip var. bu totalde yükseklik tek alemin kralına denk gelmiyor ki. sürekli sitkomlarr ab de düşük geliyor. hadi pepeye çocıklar yemiyor içmiyor pepe izliyorda sitcomların totallede ciddi yüksek çıkmasına pek aklım yatmıyor

Kim Milyoner olmak İster şaşırtmaya devam ediyor, ben bu tür yarışmaların devrinin çoktan geçtiğine inana biri olarak bu durumu anlamakta zorlanıyorum.

Şanslı Masa da tüm ilgiyi kaybetmesine rağmen 14 share alabiliyormuş !

Valla reytingler hala tuhaf geliyor bana, Fatmagül de AGB'den yaklaşık 5-6 reyting düşük, SBT'nin denekleri de bence tartışılmalı. Çocuk ve haber reytinglerinin yüksek geldiği evlerde, sanki Türkiye'yi yansıtmıyor gibi.

Kurtlar Vadisi zirveye çok yaklaşmış, Hayatın Şifreleri iyi gitmiş. STARın reytingleri yükselmez ise çok kötü olur Doğuş Grubu için.

Kurtlar Vadisi hak ettigi reytingleri almaya basladi, tabi Fatmaguldeki kisir dongunun de bunda etkisi buyuk. Kim milyoner olmak ister cok iyi gitmis, gercekten keyifli bir program. Vendettaya sasirdim, dun twitter da TT olmustu, bundan daha iyi bir sonuc bekliyordum.

Fatmagül'ü izledim, muhtesem bir bölümdü.. V For Vendetta çok kötü gitmis, dün birçok kisi Twitter'da, Facebook'ta çok begendiklerini söylediler..

Fatmagül'ü izledim, muhtesem bir bölümdü.. V For Vendetta çok kötü gitmis, dün birçok kisi Twitter'da, Facebook'ta çok begendiklerini söylediler..

TV'de ilk değildi, daha önce FOX'ta TV'de ilk yayınını izlemiştim, o zaman da pek iyi reyting alamamıştı, kanımca sanat filmi kategorisinde V for vendetta, sınırlı seveni olması mantıklı.

Kim Milyoner olmak İster şaşırtmaya devam ediyor, ben bu tür yarışmaların devrinin çoktan geçtiğine inana biri olarak bu durumu anlamakta zorlanıyorum. Şanslı Masa da tüm ilgiyi kaybetmesine rağmen 14 share alabiliyormuş ! Valla reytingler hala tuhaf geliyor bana, Fatmagül de AGB'den yaklaşık 5-6 reyting düşük, SBT'nin denekleri de bence tartışılmalı. Çocuk ve haber reytinglerinin yüksek geldiği evlerde, sanki Türkiye'yi yansıtmıyor gibi.
kim milyoner olmak isterde işler kolaylaştırıldı ve sıkıcı olan kısımlar elendi. mesela 1 binrraya kadar olan uyduruk sorular kaldırıldı.. ve birmilyona ulaşmak daha az soruyla uulaşıyor ve 15 bini geçince extra bir joker hakı vererek çok para kazanma şansı dogdu.. kısacası eskisine göre daha heycanlı oldu program tabi birde program saat 23 civarı çogu dizinin bitimi ardından yayınlanıyor