'Leyla ile Mecnun' Setinde Sürpriz Gelişme! | Exxen

Bak bak puana bak... Leyla ile Mecnun'un herhangi bir bölümüne 5 vermek... Exxen olsun olmasın ayıp be kardeşim... Geçen sezonu neyse ben biraz duygusal yaklaşıp yüksek vermiş olabilirim ki yine çok kaliteli bölümleri vardı ama bu sezon gerçekten çok iyiydi... Olması gereken 7-8 bandında puan vermek kabul edilemez... Trt bölümlerinden farkı yok bu sezondaki minimum 5 6 bölümün... Yani evet hak ediyor...

Onu bilerek diyorum aslında, kaliteli olduğunu hissediyorum... Ama işte henüz izleme kısmına geçiş yapamadım... Ama elbet bir gün izleyeceğim... :A
Güzsl güzel izle beğenirsin sen :A
Yapma ya hocam Trt ilk sezondaki sıcak ortam bile Exxen bölümlerinin 1-2 adım önde olması için yeterli sebep :A 7-8 benim için kötü değil ayrıca benim puanlarım sizin gibi çok yüksek olmuyor genel olarak. +1 koyarsanız benim puanlara sizin standarta gelirim yani :A

• Güldürdün
Reactions: MEnes
Ne yazayım, ne anlatıyorsun burada hiç anlamadım... :A

Leyla ile Mecnun izlemeyi hak etmek diye bir şey var... 'O' muazzam bölümlere 5 puan, 6 puan, 7 puan verirsen, izleme abi hadi git GİBİ izle derler... :A
5 küsür verdiğim bir bölüm vardı galiba hatırlamıyorum sjsjsj Genel puanlarım 7-8 arası genelde ki olması gereken bu :A Ben arada TRT bölümlerini de izliyorum sıcak yani o bölümler bende bu bölümlere senin gibi 9-10 verirsem onlara 10-11 vermem lazım...
Ayrıca hadi git Gibi izle çıkışın olmuyor sjsjsj Çocuklar Duymasın izliyorum sanki son yılların en kaliteli işlerinden birini izliyorum inadı bırak sen de izle bence...
Tartışın tartışın. Sayenizde konu yoğun ilgi görüyor. :A Aaa Leyla ile Mecnun'a o kadar düşük puan verilir mi hiç?😱 @MEnes
Aaa "sen git Gibi izle" diyerek resmen balon dizi 🎈 imasında bulundu. 😱 @xdragxx
images (11).jpeg

Reis niye olmamış attın konuya? :A @pompy
Gönderme yapıyorum eski kadrosuyla başlatmadı diye Acun Sihirli annemi boykot ettiler
Nasıl yazsın İngiltere’den gelmek yasaktı Türkiye’ye Kars’ta karantina olacaktı
Sihirli annem ingilterede çekilmesi zor bir dizi ve senarist yazdı çözemedi
Sihirli annem biriz de Dünya sular altında kaldı
Sihirli annem büyülü orman Cem ve Perinin düğünü
Cem mantıklı yazmış Yosunun Yavuz’a aşık olması Boykotu engellicek bir yolu var Buğra özmuldura ver o yazsın

Gönderme yapıyorum eski kadrosuyla başlatmadı diye Acun Sihirli annemi boykot ettiler
Nasıl yazsın İngiltere’den gelmek yasaktı Türkiye’ye Kars’ta karantina olacaktı
Sihirli annem ingilterede çekilmesi zor bir dizi ve senarist yazdı çözemedi
Sihirli annem biriz de Dünya sular altında kaldı
Sihirli annem büyülü orman Cem ve Perinin düğünü
Cem mantıklı yazmış Yosunun Yavuz’a aşık olması
Keşke Sihirli Annem'i de eski kadrosu ile başlatsaydı, eminim yoğun ilgi görürdü. Yeni kadro ile olanı kimse sevmedi.