YS Sihirli Kız 180.Bölüm Sezon Finali

Damien Duff

Konu Sahibi
Favori Üye
Reaksiyon puanı
30,920
Puanı
1,061
Web Sitesi
acadebi.com
Sihirli Kız

180.Bölüm

Mahir müdür Aşiretleri yakalar Dodonun adliyedeki adamlarını çözer Dodonun planını engeller

Dodo rahat durmaz Efecan ve Faryalının peşinde vampirler yetmezmiş gibi zombiler evi

Cin bile basarken

Mandalina bu kimin işi

Küçük Melek arar Sihirli aynadan ararsa yerini bulacak Küçük Melek’in icat ettiği telefonla yerini bulamaz

Hemen konuşur Efecanlq Faryalı haklı onlar Peri değil ne olamaz öyle bir sihir yaptı ki anneannem Anneme yolladığım görünmez mektup var oraya gidin peki

Reyyan Peri size kızından gizli tarifeden mektup geldi

Mandalina Efecan ve Faryalıda gelir

Periliçe ve Periliçeye bağlı olan makamlar ve üst makamların bedenlerinden ruhunu çıkardı

Hepimizi sihirledi

Herkesi periymiş gibi algıladığımızı sağladı

Ve onların yerlerinde Dodonun yarattığı kopyalarının girdiği kılıklar var

Öyle bir oyun oynadıki gerçek bedenlerini bulamıyoruz Dodo bulmamızı engelliyor

Dodo her şeyi ben yazarım Senaryoyuda

Kafama göre değiştiririm kolaysa arayın bulun bedenleri

Dünyayı oyalamak lazım

Eğer peşimden düşmesseniz Ülkenizi savaşa sokarım hava sahasını kapatmaya bakar

Cadı hazırlan peki Rusya’nın füzesini İstanbul’a yolla Küçük Melek görür müdahale eder

Hava sahasını kapatıyorum Ruslara ne bu saldırı ne Derdiniz ne Çarlık Rusya haritasını yollar Dodonun İsveç’ten arkadaşı

Bu ne Çarlık Rusya’nın haritası ve büyük hayali

Ancak Bu ne demek yandık demek

Bu iş zannettiğimden uzun sürecek bir dünya savaşı ne kadar sürer 4 yıl tarafsız kalmak lazım ama zor NATO’ya bile yollamıştır Dodo

Bir bu eksikti pandemi şimdide birde üçüncü dünya savaşı tehditi

Pakize Çin’le kim ittifak yaparsa o benim düşmanımdır

Aferim Dodo seni böyle bilmezdik

Daha bu başlangıç Aldatma Perisi

Pandemiyi çıkaran Peri benim Yine Trabzonspor lider Şampiyon olamayacaksın Trabzonspor Kainatın yeni lideri Seni şampiyon yapmayacak

Kainat lideri yine Trabzonspor lider

O yüzden Dünya felakete sürükleniyor kaç puan fark var 17

Fenerbahçe’ye ne oldu megafon olayı batırdı

20 puan geride

Zamanı geriye alamam ki Ben

Bunu yapan Dodoymuş hepimiz büyük tehlikedeyiz Reyyan Peri

Bu hepsi Dodonun oyunu korkudan ligin kaderi değişti

Ne Bu ligi iptal etmemiz gerekiyor kader er geç yapardı nasıl yapardı Bir gezegen Dünyayı işgale hazırlanıyor Neptün gezegeninde yaşam var ne eğer dünya düşerse hedefleri Kainat

Periler Diyarı Dodonun eline geçti Yeryüzünün görevliside Şimdi Dodo

Bu Bir yıldızlar arası savaş demek

Erken oldu kaç yılında bekliyordun 2030 da

Ne Hem 3.Dünya savaşı tehditi hem yıldızlar arası savaş tehditi

Dünya hedef sensin savaş olmayan yer neresi Rusya’dan bilecekler zaten

İstanbul’dan başlayacağız nasıl o bizde kalsın

Kendi para birimimizi bastık Neptün yunosu

Bu birimle baş edemeyecek burası savaştan kaynaklı bizde bütün zenginlerin malını sıfırlatıcaz Dodo bu görevi iyi yerine getirdi

Fenerbahçe taraftarı sinirlenince taraftarını şemsiyeyle Başkan döven beyzbol sopasıyla kaleciye saldıran her şey beklenir başkanı hastaneye kaldırmışlar aferin Dodo çok iyi başladın

Bu ne Böyle Neptün ne alaka Dodo

Zaman ileri aksın Başkan ölmüştür

Takıma korkudan kimse Başkan olmak istemiyordur

Dodo çok iyi başardık

Mahir müdür bu cinayet sizin suçunuz Kadıköy’de yenil diyen mi oldu

Nihat Serhat çimentocuoğlu

Hedefinize ulaştınız ama ben buna izin vermeyeceğim

Mahir müdür söz veriyorum hepsinin ne çevirdiğini öğrenip borcumu ödeyeceğim

Katar’dan bile olabilir bu emir ben nerden olduğunu biliyorum Bir Periden Dododan

Bu Dodo Katar’a bile sihir yapmış olabilir

Yayıncı kuruluşa Trabzonspor Konyaspor yarışını seyreden varmıdır acaba hileyle bir Reyting sonucu oluşturdu gerçeğini gören yayıncı kuruluş şok geçirir

Olamaz böyle şey

Konya ve Trabzonspor yarışını izleyen olur mu acaba ne mantık bu delilik bu

Dodo tam çılgın bir deli çıktı

Uzaylılar yakalanır

Küçük Melekle ilgili bir sır ortaya çıkar

Gelecekte kainat Perisinin kızı Reyyan Peri gelecek’in kainat Perisi kızıda Kainat birliği getirecek Peri

Reyyan ve Küçük Melek’e

Kainat Perisi emrinizdeyiz Reyyan ve Küçük Melek’in önünde diz çöker

Dodo ve kopyaları ne bu nasıl olur

Periliçenin gerçek Ruhu bunu duyar ekibiyle beraber

Bir tek iş kaldı bedenlerini bulmak gerçek bedenlerini bu iş çok zor olacak

Öyle bir yere yolladım ki ben istemeden geri gelemezler herkes sonsuza kadar böyle kalacak ve Peri olarak kalacak hodri meydan kim olursanız beni yenemezsiniz

Karanlık güçler daha bitmedik Bize bulaşmayın Mandalina pişman olursunuz o emniyet müdürüde bizden uzak dursun yapacaklarımızdan korkun o bedenler bize yollandı ya o bedenleri karşılığında Yakaladıklarınızı serbest bırakın ve sihir güçlerini geri verin

Ve bize bulaşmayın

Bedenlerini kainata toz duman yaparım dediklerimi yapmazsan

Başka bir sıkıntı bekliyor Pera palasın sırrını bilen ingiliz Peri o anahtar lazım bize istediğimize ulaşmak İçin Doğu İngiltere’yi kuracakmışız birisi zamanda ileri gitmese kader değiştirirdi ve buna hiç kimse müdahale etmedi

Küçük Melek burası neresi
Pera palas hoteli burası

Saat gece yarısı bu 411 numaralı oda ne alaka
180.Bölümün sonu
@HeisenBerg @Dosi @Angelica @The_Erinch @EmreCan @12.Adam @Angelica @Tolstoyevski @xdragxx @12.Adam @Araf @mrt-06 @Gerekli24
------

@Emre Ozansoy
------

@xemrexxx

Son düzenleme:
@MasacRE 2011 deki sihirli annemde madem pakizenin kızı pera perada doğmuş birincisi pakize kötü birisi ve pera palasta ne işi var ya anahtar pakizenin eline geçse kaderi değiştirmesi gerekiyordu hep pakizenin kopyalarıyla gittiler @MasacRE

@mr
Reis çok uzun yazmışsın ben okuyamam bu kadar yazıyı :A
ben özet geçiyim bir peri hotelin sırrını öğreniyor ve her şeyi öğreniyor bunu kadere müdahale olarak görüyor birisi zamanda ileri gidip yaptığı hamleyi ve bunu ingilizlere iletiyor ve bunu küçük melek ve ailesi olan periler bilmiyor bu hotelin sırrını pera palasın @MasacRE

• Beğendim
Reactions: MasacRE
@mr

ben özet geçiyim bir peri hotelin sırrını öğreniyor ve her şeyi öğreniyor bunu kadere müdahale olarak görüyor birisi zamanda ileri gidip yaptığı hamleyi ve bunu ingilizlere iletiyor ve bunu küçük melek ve ailesi olan periler bilmiyor bu hotelin sırrını pera palasın @MasacRE
İyiymiş reis. Fantastik, gizem, casusluk ne ararsan var dizide :A

Çiçek hastalığını Çin ve rus birlik olup bulaştırmışlar belki koronayıda çinle rus yapmış olabilir @Tolstoyevski bunu Ana caddelerde işleyeceğim