Hamburger sevmeyen benimle iletişim kurmasın..Sayın Gs'li dostum @Maskeli Fedai'nin favori besini...
Neden yemiyorsun?Hayatımda yemediğim ve yemeyeceğim yemek, yiyecek.
Ortalama 50 TL'den başlayan fiyatlarıyla ülkemizde geçerli olmayan durumdur...Düşük gelir düzeyine sahip insanlar için üretilen bir yiyecektir. Fiyatı ortalama 2-3 dolar civarındadır.
Fakir ülkeler bu tanımlamaya dahil değil malesef...Ortalama 50 TL'den başlayan fiyatlarıyla ülkemizde geçerli olmayan durumdur...
Ekli dosyayı görüntüle 115559
Ekli dosyayı görüntüle 115560
Ortalama 50 TL'den başlayan fiyatlarıyla ülkemizde geçerli olmayan durumdur...
Fakir ülkeler bu tanımlamaya dahil değil malesef...
Avrupa'da 8-9-10 dolara menü olsa millet dışarıya çıkar, cam çerçeve her şeyi aşağıya indirir, ertesi gün hükümet değişir.
Avrupa ile aramızda makas açık maalesef Kapanacak gibi de durmuyorAvrupa'da 8-9-10 dolara menü olsa millet dışarıya çıkar, cam çerçeve her şeyi aşağıya indirir, ertesi gün hükümet değişir.
Eski güzel günler...
Ortalama 50 TL'den başlayan fiyatlarıyla ülkemizde geçerli olmayan durumdur...
Fakir ülkeler bu tanımlamaya dahil değil malesef...
Fast food tüketip sağlığımıza zarar verelim, kilo alalım istemiyorlar. Ondan bu durumdayız…
Oğlum şaka maka Amerika'da veya Avrupa'da yaşasam obez olurdum o fiyatlardan dolayı.Fast food tüketip sağlığımıza zarar verelim, kilo alalım istemiyorlar. Ondan bu durumdayız…
Eski güzel günler...
2020'yi bile mumla arıyoruz..Fast food tüketip sağlığımıza zarar verelim, kilo alalım istemiyorlar. Ondan bu durumdayız…
Hepimizin net 10 kilo fazlası vardı.Oğlum şaka maka Amerika'da veya Avrupa'da yaşasam obez olurdum o fiyatlardan dolayı.
2020 çiçek gibi yılmış meğerse…2020'yi bile mumla arıyoruz..
Gelecek sene de bu yıl için iyiymiş diyeceğiz.. Sonsuz döngü.. @MasacRE @DarkLegenDHepimizin net 10 kilo fazlası vardı.
2020 çiçek gibi yılmış meğerse…
Seneye yukarıdaki hamburger fiyatlarına bakıp ulan ne kadar ucuzmuş diyeceğiz… @MasacRE @DarkLegenDGelecek sene de bu yıl için iyiymiş diyeceğiz.. Sonsuz döngü.. @MasacRE @DarkLegenD