Ayracın çok güzelmişÖncelikle Nefise bu konuyu çok beğendi
Benim favori ayracım mıknatıslı ayraç yani üstekilerden hiçbirini tercih etmiyorum özelliklede kalemle işaretleme 😉
Ekli dosyayı görüntüle 115532
Emeğine sağlık @The_Erinch az ve öz şekilde yorum yapsamda kitaplarla ilgili konular en çok dikkatimi çeken ve sevdiklerim devamını beklerim bu tür konuların
Baktım umre yolları kapalı para ölü yatırıma dönüşmesin dedim torunum yaptım bir hovardalıkAyracın çok güzelmiş
Nenem naptın umre için ayırdığın para ile GM 21 mi aldın
Sefan olsunBaktım umre yolları kapalı para ölü yatırıma dönüşmesin dedim torunum yaptım bir hovardalık
@The_Erinch ,Cümle imleci nedir?
Hmm, kemer gibi. ☺️Okul kitaplarını hırpalayıcı tercih ederdim yalan yok..
Klasik tercihim, özellikle püsküllü olanlar.
------
Ekli dosyayı görüntüle 115533
Böyle mıknatıslı benim de var çok seviyorum, pratik. @The_ErinchÖncelikle Nefise bu konuyu çok beğendi
Benim favori ayracım mıknatıslı ayraç yani üstekilerden hiçbirini tercih etmiyorum özelliklede kalemle işaretleme 😉
Ekli dosyayı görüntüle 115532
Emeğine sağlık @The_Erinch az ve öz şekilde yorum yapsamda kitaplarla ilgili konular en çok dikkatimi çeken ve sevdiklerim devamını beklerim bu tür konuların
Paha biçilemez bir ayraç. Zaten başka bir ayraç kullanmak sana yakışmazdı.
Kızzz bütün gün evdesin 88 tane dizi izlicene kitap oku 🤷Çok fazla okuyamazsamda klasik kitap ayraçlarından vardı sonra kızkardeşim kendi adımın yazdığı kitap ayracı almış onu kullanıyordum oda kızkardeşimin evinde gidince alacam @The_Erinch yine harika bir konu abi
Çok kitap okumam çok kitap okuyanı da sevmem..Hiçbiri.
Kitap okuma alışkanlığım uzun süredir yok. Kağıt işleri, ders planlama, ders kitapları yeterince ayrı kitap okuma isteğini yok ediyor.
Canımmm <3Paha biçilemez bir ayraç. Zaten başka bir ayraç kullanmak sana yakışmazdı.