Sizin Kitap Ayracınız Hangisi :)

Sizin Kitap Ayracınız Hangisi :)

• Kuralına Uygun

Oy: 0 0.0%
  • Tarafsız

• Pratik

• Romantik

• Meşru Katliam

• Kısa Vadeli

• Hepsi

• Kitap Okumam

• Kullanılan toplam oy
    9
  • Anket kapatılmış .

The_Erinch

Konu Sahibi
Favori Üye
Reaksiyon puanı
33,346
Puanı
1,060
Kitap okurken eminim hepimiz aşağıdakilerden birini yada bir kaçını tercih ediyoruzdur :)

Siz hangisini yada hangilerini tercih ediyorsunuz bakalım?
aac1fe78ayrac3a7larc4b1nanlamlarc4b1.jpg

• Beğendim
Reactions: Angelica
Kağıt körpü almıştım 1 TL'ye bedava kargo olsun diye onu kullanıyorum yani eline ne geçerse diyebiliriz:A

Son düzenleme:
  • Beğendim
Reactions: The_Erinch
Öncelikle Nefise bu konuyu çok beğendi :ok:

Benim favori ayracım mıknatıslı ayraç yani üstekilerden hiçbirini tercih etmiyorum özelliklede kalemle işaretleme 😉

275050594_445749277298569_469638647240898324_n.jpg

Emeğine sağlık @The_Erinch az ve öz şekilde yorum yapsamda kitaplarla ilgili konular en çok dikkatimi çeken ve sevdiklerim devamını beklerim bu tür konuların :love1:

Öncelikle Nefise bu konuyu çok beğendi :ok:

Benim favori ayracım mıknatıslı ayraç yani üstekilerden hiçbirini tercih etmiyorum özelliklede kalemle işaretleme 😉

Ekli dosyayı görüntüle 115532

Emeğine sağlık @The_Erinch az ve öz şekilde yorum yapsamda kitaplarla ilgili konular en çok dikkatimi çeken ve sevdiklerim devamını beklerim bu tür konuların :love1:
Ayracın çok güzelmiş :Z :love1:

Nenem naptın umre için ayırdığın para ile GM 21 mi aldın :A :A

• Güldürdün
Reactions: Zeyno
Çok fazla okuyamazsamda klasik kitap ayraçlarından vardı sonra kızkardeşim kendi adımın yazdığı kitap ayracı almış onu kullanıyordum oda kızkardeşimin evinde gidince alacam :D @The_Erinch yine harika bir konu abi :D

• Harika
Reactions: The_Erinch
Çok fazla okuyamazsamda klasik kitap ayraçlarından vardı sonra kızkardeşim kendi adımın yazdığı kitap ayracı almış onu kullanıyordum oda kızkardeşimin evinde gidince alacam :D @The_Erinch yine harika bir konu abi :D
Kızzz bütün gün evdesin 88 tane dizi izlicene kitap oku 🤷

Hiçbiri.
Kitap okuma alışkanlığım uzun süredir yok. Kağıt işleri, ders planlama, ders kitapları yeterince ayrı kitap okuma isteğini yok ediyor.

• Güldürdün
  • Beğendim
Reactions: 12.Adam and xdragxx