21-27 Şubat 2022 | Fav10 Haftanın Üyeleri

Sherlock

Konu Sahibi
Süper Emekli
Reaksiyon puanı
49,002
Puanı
1,060

Haftanın En Çok Konu Açanları​

Haftanın En Çok Mesaj Yazanları​

Haftanın En Çok Hit Kazananları​

1 @Emre Ozansoy25797
2 @Aserat13913
3 @mesmeso3426
4 @Dosi3068
5 @Alos2650
6 @Tolstoyevski2151
7 @slhttnmtl1588
8 @Özgür1467
9 @Araf1327
10 @Sherlock1203
11 @Fav10.net667
12 @emreemreu551
13 @mrt-06446
14 @Cervantes425
15 @Gerekli24282
16 @pompy267
17 @12.Adam241
18 @offensive186
19 @tolgab137
20 @Billy Kane32
21 @Forumdash21

Kendimi ilk kez bu kadar üst sıralarda görüyorum :A

• Güldürdün
Reactions: 12.Adam
Kaknem geberse ilk 10 daymışım.ss
Senin için frenledim, yetmemiş :A
Kendimi geri çekmeme rağmen ilk 6 da olmak. :D
Geçen hafta bana söylediğini iade edeyim: ben ve @Tolstoyevski ’nin mesaj sayısının toplamı kadar yazmışsın nerdeyse :A
@Dosi hanımı geçmişim :A
Dosi hanım geçen hafta sadece 4 gün takıldı forumda. Ben eski ben değilim çünkü yoğun biriyim son dönemlerde :A
Bu hafta ayın favori üyesi konuları var, olurum buralarda. Haftaya da işim var forumda. Sonrasına bakacağız :A

Geçen hafta bana söylediğini iade edeyim: ben ve @Tolstoyevski ’nin mesaj sayısının toplamı kadar yazmışsın nerdeyse :A

Dosi hanım geçen hafta sadece 4 gün takıldı forumda. Ben eski ben değilim çünkü yoğun biriyim son dönemlerde :A
Bu hafta ayın favori üyesi konuları var, olurum buralarda. Haftaya da işim var forumda. Sonrasına bakacağız :A

Gelecek hafta sira @Tolstoyevski 'da o zaman. :A

Yaza doğru aktiflik artar :A Biliyorum foruma girmemek için kendini zorluyorsun ama kaçış yok :A

• Güldürdün
Reactions: Dosi and 12.Adam
Yaza doğru aktiflik artar :A Biliyorum foruma girmemek için kendini zorluyorsun ama kaçış yok :A
Sen forumda bir süre 'yokken' herhalde kendin kendini zorladın :A
Ben 2020'den beri nerdeyse günlük takılan biriyim zaten ama iş hayatı değişince şartlar değişti :A sadece geceye doğru müsait olduğumda girmekten sakınıyorum çünkü aktif olduğum an saatlerimi almasından çekiniyorum :A 22 olmadan forumdan çoktan çıkmış oluyorum (bizim saat ile) hafta içi harika bir uyku düzenim var, bozmamak gerek :A

Sen forumda bir süre 'yokken' herhalde kendin kendini zorladın :A
Ben 2020'den beri nerdeyse günlük takılan biriyim zaten ama iş hayatı değişince şartlar değişti :A sadece geceye doğru müsait olduğumda girmekten sakınıyorum çünkü aktif olduğum an saatlerimi almasından çekiniyorum :A 22 olmadan forumdan çoktan çıkmış oluyorum (bizim saat ile) hafta içi harika bir uyku düzenim var, bozmamak gerek :A
Hadi itiraf et foruma giremediğin için ruhun daralıyor, bunalıyorsun :A

• Güldürdün
Reactions: Dosi and 12.Adam
Hiç sorma, zor nefes alıyorum. İşi falan hemen bırakma zamanı geldi :A

Forumda en çok muhabbet ettiklerimin %90'ı zaten TW'de de ekli. Ha ora ha bura, çok farketmiyor :A
Tw da tweet altına mı yorum yapıyorsun? Dm mi kullanıyorsun ? :A

• Güldürdün
Reactions: Dosi
Tw da tweet altına mı yorum yapıyorsun? Dm mi kullanıyorsun ? :A
Dm ama eskisi gibi orda da çok aktif olmuyorum :A bu ara sosyal medyaya az vakit harcıyorum. Hesabım kilitli hesap olmasa sağa sola bol yorum yazardım belki :A
Burdaki rütbeni bırakamazsın sen :A
Ee yani, alıştık rütbeye :A zaten rütbe nedeni ile bazen işim olsada mecburi aktiflik oluyor :A okuldan pek girmem ama reyting konusu açtığım günler tam sonuçlar gelince bizim ders başı saati oluyor (8.00), teneffüs vakti gelince ilk fırsatta giriş yapıp paylaşıyorum :A saatler ileri alınınca o konuda rahatlarım.