Doğum Günün Kutlu Olsun Tolstoyevski!

Dosi

Konu Sahibi
Süper Mod.
Yılın En Favori Üyesi
Reaksiyon puanı
114,086
Puanı
1,060
IMG_20220226_203710.jpg

Forumumuzun çalışkan yöneticisi, alman disiplini ile işlerini yürüten, gizemli ve duygusal üyesi, forumdaki bir çok etkinlikte ortaklık yaptığım çenesi düşük olan @Tolstoyevski yeni yaşına girmiştir :Z

Sevdikleriyle, ailesiyle ve bizlerle birlikte nice nice sağlıklı mutlu yıllar dileriz 🤗

Canım yoldaşım, biricik forum arkadaşım, nice mutlu senelere iyi ki doğdun, Doğum günün kutlu olsun.🎁🎈🎉🎊 İyi Ki Varsın, İyi ki üye olmuşsun.Yeni yaşın önce sağlık sonra huzur ve mutluluk getirsin.Senle pek çok şey paylaştık.Ne zaman forumda başım sıkışsa hemen yetiştin hepte gereğini yaptın.Tüm iletimlerime aksatmadan ve atlamadan ifade ve yanıtladın.

Sana binlerce kez teşekkür etsem azdır... Sen forumun hayat ışıklarındansın... Doğum günün kutlu olsun... :bhr:

Ne güzel mübarek bir güne rast gelmiş doğum günün , bu güzel günde içindeki tüm dileklerin ve duaların kabul olması dileğiyle forumdaki ilk mesaj arkadaşım bana her ayın birinde muhteşem parçalar armağan edenim doğum günün kutlu olsun iyi ki varsın :love1:

Happy Birthday Rainbow GIF by Justin
Happy Birthday GIF by Eat'n Park

Ekli dosyayı görüntüle 115287

Forumumuzun çalışkan yöneticisi, alman disiplini ile işlerini yürüten, gizemli ve duygusal üyesi, 2016 senesinden beri iletişimim olan arkadaşım ve forumdaki bir çok etkinlikte ortaklık yaptığım çenesi düşük olan @Tolstoyevski yeni yaşına girmiştir :Z

Sevdikleriyle, ailesiyle ve bizlerle birlikte nice nice sağlıklı mutlu yıllar dileriz 🤗

Sonsuz dostum, iyi ki varsın ve çok teşekkür ediyorum inşallah güzelce bir sene olur hepimiz adına ve sen de gönlünden geçtiği gibi yaşarsın bu yeni yılı :bhr: :love1: :Z Her iki şarkı da muhteşem, resim bir başka güzel ama en büyük hediye senin dostluğun. :bhr: ✨✨

Oooooooo doğum günün kutlu,huzurlu ve sağlıklı olsun daha nice mutlu yıllara 🥳 🥳 🥳

Bir ara konseyi toplayıp başlayalım artık seheme, sayın Karahanlı bizi takdir etmeli değil mi :A Çok teşekkürler Mehmet Bey… 🥳
------

Happy Birthday GIF

İyi yaşların olsun gizemli dostum benim.

stay strong liga endesa GIF by ACB

Herşeyin gönlünce olsun, doğum günün kutlu olsun.

don't worry be happy GIF by Squirrel Monkey't worry be happy GIF by Squirrel Monkey

Seviliyorsun @Tolstoyevski
Cümlemizin inşallah. Güzel dileklerin için çok teşekkür ediyorum umarım hepimiz adına güzel ve huzurlu bir yaşlanma süreci olur :bhr: 1 sene daha yaşlanmak. 🤦🏻‍♂️
------

Canım yoldaşım, biricik forum arkadaşım, nice mutlu senelere iyi ki doğdun, Doğum günün kutlu olsun.🎁🎈🎉🎊 İyi Ki Varsın, İyi ki üye olmuşsun.Yeni yaşın önce sağlık sonra huzur ve mutluluk getirsin.Senle pek çok şey paylaştık.Ne zaman forumda başım sıkışsa hemen yetiştin hepte gereğini yaptın.Tüm iletimlerime aksatmadan ve atlamadan ifade ve yanıtladın.

Sana binlerce kez teşekkür etsem azdır... Sen forumun hayat ışıklarındansın... Doğum günün kutlu olsun... :bhr:

Ulan bu nasıl bir mesaj resmen pamuk ettin insanı :bhr: :love1: Duygulandırdın ve bil ki duygular karşılıklı, sen de iyi ki varsın ve unuttum sanma, sadece uygun zamanı bekliyorum sözüm sözüm 😉 :bhr:
------

Ne güzel mübarek bir güne rast gelmiş doğum günün , bu güzel günde içindeki tüm dileklerin ve duaların kabul olması dileğiyle forumdaki ilk mesaj arkadaşım bana her ayın birinde muhteşem parçalar armağan edenim doğum günün kutlu olsun iyi ki varsın :love1:

Happy Birthday Rainbow GIF by Justin
Happy Birthday GIF by Eat'n Park'n Park

“Geveze” Zeynoşum çok teşekkür ediyorum bu güzel sözlerin ve hediyelerin ve de en önemlisi anaç dostluğun, ablalığın için :bhr: :love1: 🥳

Nice sağlıklı, mutlu, huzurlu, başarılı ve sevdiklerinle bol güzel anılar biriktirdiğin senelere. İyi ki doğdun kardeşim. :D

• Harika
Reactions: Tolstoyevski
Demek sen de 25'ler kulübüne girdin, hadi hayırlı olsun. :A Doğum günün kutlu olsun Lost adam, nice mutlu yıllara. :D

• Harika
Reactions: Tolstoyevski