Aksine Türkiye'nin en gözde bekarlarından biri olarak boy göstermeye devam ediyorum. Playboyların hepsi peşimde.Cemiyet haytaın bitti benden sonra Bari düşüşünü xemrexxx in davetleriyle kurtarırsın
Aksine Türkiye'nin en gözde bekarlarından biri olarak boy göstermeye devam ediyorum. Playboyların hepsi peşimde.Cemiyet haytaın bitti benden sonra Bari düşüşünü xemrexxx in davetleriyle kurtarırsın
hürbüz dicektinAksine Türkiye'nin en gözde bekarlarından biri olarak boy göstermeye devam ediyorum. Playboyların hepsi peşimde.
Bir kez evlendim be ne Hürmüz'ü.hürbüz dicektin
Sen imam değilmiydin İmam nikahını hepsine kıymıştırsın gecesindeBir kez evlendim be ne Hürmüz'ü.
Aaa tövbe de ayol ne imamı, bazı şeyleri perdelemek için o okula gittim sadece.Sen imam değilmiydin İmam nikahını hepsine kıymıştırsın gecesinde
Hayatım bişey demiyorum nereye gittiğinle ilgilendiğimden değil imam nikahını kıyabiliyorsun (mu?) demek için dedim Yoksa bunca insanı harama sürükleyecek biri değilsinAaa tövbe de ayol ne imamı, bazı şeyleri perdelemek için o okula gittim sadece.
Hayatım benim hobilerim arasında insanlar günaha sokmak yer alıyor sen iyi misin ne imam nikahı.Hayatım bişey demiyorum nereye gittiğinle ilgilendiğimden değil imam nikahını kıyabiliyorsun (mu?) demek için dedim Yoksa bunca insanı harama sürükleyecek biri değilsin
Onu hergün yapıyorsun yalancılıkla, iftiracılıkla da Benle hem resmi hem imam nikahı kıymadın mı? Diğerlerine resmi nikahı basamıyorsun nafakan kesilecek diyeHayatım benim hobilerim arasında insanlar günaha sokmak yer alıyor sen iyi misin ne imam nikahı.
Bana nikah lazım değil ki. Seninle paran için evlendim bu yüzden nikahına girdim yoksa umurumda olur mu sence nikah mikah.Onu hergün yapıyorsun yalancılıkla, iftiracılıkla da Benle hem resmi hem imam nikahı kıymadın mı? Diğerlerine resmi nikahı basamıyorsun nafakan kesilecek diye
Evet Sen sahiplenmeyi seviyorsunBana nikah lazım değil ki. Seninle paran için evlendim bu yüzden nikahına girdim yoksa umurumda olur mu sence nikah mikah.
Sahip olduklarım için hep bedel ödedim ve bedelini ödediğim her şey benimdir.Evet Sen sahiplenmeyi seviyorsun
Kudursun diye yani Faruk forumdash para vermezse sokakta kalırsın serhat edepsizi , ama ben namusumla para kazanıyorum diyip kudurttum onu
Kıskançlığını bu kadar belli etmeseydin keşkeBen de farklı bir ödül Törenindeydim, son paylaşımı şebnem bozoklu ondan önceki cem yılmaz olan marka paylaştı beni de @Araf A ihtiyacım olmadı o yüzden ' @Forumdash @Aserat @The_Erinch @Dosi @Zeyno @Alos @mrt-06 @MasacRE @Maskeli Fedai
Totomun kenarı kadar yer kaplıyor be marul nesini kıskanayımKıskançlığını bu kadar belli etmeseydin keşke
Kareler çok güzel. Yakışır
Totomun kenarı kadar yer kaplıyor be marul nesini kıskanayım
Nagihan gibi winner ım ben de Haklusın
Burada Nagihan ben oluyorum ama. Winner olmak kim sen kim paççoz.Nagihan gibi winner ım ben de Haklusın