Pep mi… Pep anca getir götürünü yapar kendisinin… @DarkLegenDPep gibi taktik zekası var adamın.. @DarkLegenD
Pep mi… Pep anca getir götürünü yapar kendisinin… @DarkLegenDPep gibi taktik zekası var adamın.. @DarkLegenD
Pep ile @DarkLegenD 'i karşılaştırarak hakaret ettim..Pep mi… Pep anca getir götürünü yapar kendisinin… @DarkLegenD
Affet… @DarkLegenDPep ile @DarkLegenD 'i karşılaştırarak hakaret ettim..
O kadar... Gerçekten o kadar taktisyen bir kişiliğe sahip olduğumu düşünüyor musun? 🥺🥺 @SherlockPep gibi taktik zekası var adamın.. @DarkLegenD
@DarkLegenD > Pep+Klopp… @Maskeli FedaiO kadar... Gerçekten o kadar taktisyen bir kişiliğe sahip olduğumu düşünüyor musun? 🥺🥺 @Sherlock
O kadar... Gerçekten o kadar taktisyen bir kişiliğe sahip olduğumu düşünüyor musun? 🥺🥺 @Sherlock
@DarkLegenD futbolun mucididir..@DarkLegenD > Pep+Klopp… @Maskeli Fedai
Ülkeyi @DarkLegenD yönetsin…@DarkLegenD futbolun mucididir..
Yalanın batsın 👆Allah kahretsin. İlk defa GS’nin bir golüne sevinemedim çünkü beraberlik hiçbir işimize yaramayacağı gibi Torrent denen herif adına büyük başarı olduğu içni takımın başında kalmasına sebep olabilir.
Bastır Göz Göz Göztepe!
Re re re ra ra Galatasaray Galatasaray Cimbombom!
********.. @DarkLegenDÜlkeyi @DarkLegenD yönetsin…
@DarkLegenD hazır mısın birtakım 💡leri değiştirmeye…********.. @DarkLegenD
Yok cidden Göztepe kazansın istedim ama adamlar başaramadı, biz de 3-2 öne geçince GS’li damarım kabardı bi anYalanın batsın 👆
Doğru, her iki sonucun da beni sinirlendirmesi dışında bir benzerlik yok malesef.O değil de ne maç oldu be resmen voleybol gibiydi gelen eliyle penaltı yaptırdı giden eliyle penaltı yaptırdı. Tam 5 penaltı, biri iptal edildi gerçi. Tam bir Süper Lig dandikliğinde bir maçtı, bu kadar elle penaltı yaptırmak rezillik. Bunlarınki futbolda Premier Lig’deki City - Tot maçı neydi? @DarkLegenD
Ligde kalır mıyız..@DarkLegenD hazır mısın birtakım 💡leri değiştirmeye…
Sayın Gs’li dostum senin dönmenle birlikte Derin GS yeniden aktif oldu, Avrupa’ya bile gidebiliriz…Ligde kalır mıyız..
İkinci kupamız geliyor..Sayın Gs’li dostum senin dönmenle birlikte Derin GS yeniden aktif oldu, Avrupa’ya bile gidebiliriz…
AMAN… Gs sensin be adam…İkinci kupamız geliyor..
Terim sevdalılarını daha çok üzeceğiz.. @TolstoyevskiAMAN… Gs sensin be adam…