İnternet Hızınız Kaç Mbps?

20.7 mbps
4.2 upload

70-80 tllik paket teklifiyle gelirlerse vaat ettikleri hız ne olursa olsun kabul edeceğim. 60 ile 50 ile gelirse ışık hızıyla onaylarım.

Şimdi baktım, 8 mbpslik paket yok. Şaka gibi.

Çok şükür TTNET sözleşmesi bitti de farklı bir firmaya geçtik ve 130 liraya 35 mbps yavaşlığından kurtulup ayda 99 TL'ye bu hızlara kapak attık :Z Allah sizleri de kurtarsın yavaşlıktan :A

Ekli dosyayı görüntüle 114793
Of of yarama tuz basma, sözleşmeyi yenilediğimize pişmanım... Keşke o an aklıma gelseydi ama bu da kötü değil. İdare ediyor şimdilik. :A

En düşük hız hizmeti alsanız da artık internet eskisi gibi kasmıyor:A Herşey mobille uyumlu oldugundan boyutlar kücüldü. Youtube, ip tv, inetrnette gezme, netflix, hepsini aynı anda gezebiliyorsunuz.

Tek sorun sadece indirmede. Atıyorum 5GBfilmi indirmek istiyorsunuz max.hızı sömürdüğünüzden diğer platformlar kasıyor.

Mayısta kurtuluyorum detayları bir ara konuşalım :A
Allah kurtarsın :A Ağustosta yazmışım şu mesajı, sayılı gün çabuk geçiyor cidden… Google’dan evinin altyapısının ne kadar desteklediğine bakman gerekir, 16 ise değiştirmek pek fayda etmez ama VDSL yani 16 üstü ise fark ciddi olur özellikle fiyat bakımından. :A

Kesin bilmiyorsundur :A

------

12 Mbps genel ortalamam ama yoğun günlerde 8-9'a iniyor :A Değiştirmedim ve Şubat'a dek de sözleşme devam edecek ama Şubat'ta değiştirmeyi düşünüyorum, altyapı gelmiş buralara belki onun da etkisi vardır tabii ADSL'den VDSL'e geçildi sanırım ama fiber gelmedi daha :A

Sen de SS at :A

• Güldürdün
Reactions: 12.Adam
Allah kurtarsın :A Ağustosta yazmışım şu mesajı, sayılı gün çabuk geçiyor cidden… Google’dan evinin altyapısının ne kadar desteklediğine bakman gerekir, 16 ise değiştirmek pek fayda etmez ama VDSL yani 16 üstü ise fark ciddi olur özellikle fiyat bakımından. :A
vpn ile mi giriyordun? :A

@Maskeli Fedai @Dosi siz de güncel hızınızı paylaşın, görmemişler gibi hava atayım biraz :A Gerçi elin Amerikalısı avrupalısı artık GB hızlara geçtiler, biz 2 haneli mb'yi çok görüyoruz. 10 sene içinde umarım GB'lı hızları görürüz, zamanla bu hızlar da tatmin etmemeye başlıyor çünkü...