Benim de Bir Önerim Var

HeisenBerg

Konu Sahibi
Favori Üye
Reaksiyon puanı
3,856
Puanı
910
Gelen kutumuza bizim mesajımızın alıntıyla cevaplanmış uyarısı gelse çünkü çok fazla mesaj yazıyoruz ve bize cevap gelmiş mi diye mesaj yazdığımız tüm konulara bakmamız gerekiyor ve buda biraz yorucu oluyor acaba gelen kutusuna alıntı ile cevaplanmış mesajların iletisi gelse fena olmaz mı ?

aynen katılıyorum.birçok konuya mesaj yazıyoruz ve sürekli takip edemiyoruz sonrada yazılan şeylere cevap veremiyoruz :D

Üye kontrol panelinden:

[h=2]Yeni Abone olduğunuz Konular:[/h]
Kısmından mesaj yazdığın konuları takip edebilirsin zaten.Böyle bir uygulamanın olacağını pek sanmıyorum.

Konulara BuraK'ın da dediği gibi Yönetim => Bu Konuya Abone Ol diyerek abone olabilirsiniz.

Alıntıyla ilgili direkt bir özellik olduğunu sanmıyorum ama olsa gerçekten güzel olurdu. İsterseniz her mesaj yazdığınız konuya otomatik abone olmanızı sağlayabiliriz :)

Konulara BuraK'ın da dediği gibi Yönetim => Bu Konuya Abone Ol diyerek abone olabilirsiniz.

Alıntıyla ilgili direkt bir özellik olduğunu sanmıyorum ama olsa gerçekten güzel olurdu. İsterseniz her mesaj yazdığınız konuya otomatik abone olmanızı sağlayabiliriz :)

bu da olabilir de abone olunca ne oluyor onu anlamadım ben :D

oyle olursa da sinir bozar :D
reytinglere ne izledigini yazıyorsun. her yaznan uyarı geliyor. cok snir bozucu olur :D

hadi ya bilmiyordum iyiymiş o zaman otomatik abone olayını başlatabilirsin böyle bi istek varsa OzaN güzelde olur hani :D