Wordle

Wordle Eng 244 5/6

⬜⬜🟨⬜🟩
⬜⬜⬜🟨🟩
🟩🟩⬜⬜🟩
⬜🟩⬜🟨⬜
🟩🟩🟩🟩🟩

Epey uğraştırdı ama sonunda bulabildim...

• Beğendim
Reactions: 12.Adam
Wordle 244 1/6
🟩🟩🟩🟩🟩

Wordle Türkçe
IMG_1965.jpg
IMG_1966.JPG

O 3 harfi biliyorsun bir kere amaç kullanmadığın harfleri kullanıp diğer iki harfi de bulmaya çalışmak :A
------

Bu da Wordle 2 :A

⬛⬛🟨🟩⬛⬛
⬛⬛⬛⬛⬛🟨
⬛🟩⬛🟩⬛⬛
⬛⬛🟩⬛⬛🟨
🟩🟩🟩🟩🟩🟩

Orda o kelime ile türetmek yerine başka kelime deneyip harf bulmaya çalıştım... :A Bazen psikolojik taktikler yapıyorum tek sarı üzerinden ilerlemek yerine, he bu risk de olabiliyor yeri geldiğinde ama genelde başarılı oluyor... :A

Beni sinir eden günün İngilizce kelimesi oldu 3 tane yeşil varken bilememek... :A
1 sarı olsa bende öyle deniyorum ama tam 3 tane sarı varken riskli bir durum. 1 hakkını yok ediyorsun :A

@MEnes sende hiç olmasa 3 tane yeşil varmış, bende 4 tane yeşil varken 3. atmada bulmak daha sinir bozucu oldu benim için :A
------

Adaşıma kocaman bir +1, bu nedir kardeşim neyin şovu bu. :A Kurguysa kurgu de rahatlayalım. :A @Cervantes
Önce kellmeyi buluyor, sonra başka bir tarayıcıda baştan başlayıp şov yapmaya çalışıyor :A @Cervantes @Yakamoz-Asi
Bari 1 kere yap 2 kere yap, üst üste herzaman ilk seferde biliyormuş gibi göstermek artık kurgunun da ötesinde :A

@12.Adam :A

1 sarı olsa bende öyle deniyorum ama tam 3 tane sarı varken riskli bir durum. 1 hakkını yok ediyorsun :A

@MEnes sende hiç olmasa 3 tane yeşil varmış, bende 4 tane yeşil varken 3. atmada bulmak daha sinir bozucu oldu benim için :A
------

Önce kellmeyi buluyor, sonra başka bir tarayıcıda baştan başlayıp şov yapmaya çalışıyor :A @Cervantes @Yakamoz-Asi
Bari 1 kere yap 2 kere yap, üst üste herzaman ilk seferde biliyormuş gibi göstermek artık kurgunun da ötesinde :A

Böyle bir melunluk görülmemistir. Bence bu @Maskeli Fedai 'nin melunluklarini da gecmis, daha da öte bir durum. :D @12.Adam

------

Formülü neden söylüyorsun lan Jale? :A
Böyle bir melunluk görülmemistir. Bence bu @Maskeli Fedai 'nin melunluklarini da gecmis, daha da öte bir durum. :D @12.Adam
Hainlik hamurumuz da var. :A @Sherlock @MEnes @Tolstoyevski @MasacRE

Son düzenleme:

------

3 tane sarı vardı ama hiç tahmin bile yürütemiyordum kelime hakkında. Öyle durumlarda mecbur risk alınıyor... :A Evet seninki de sinir bozucu bir durummuş... :A

• Güldürdün
Reactions: Dosi and 12.Adam
3 tane sarı vardı ama hiç tahmin bile yürütemiyordum kelime hakkında. Öyle durumlarda mecbur risk alınıyor... :A Evet seninki de sinir bozucu bir durummuş... :A
Adaşın baksın da nasıl iletiye dönülür örnek alsın... :A Bügün işlerin yoğun değil veyahut tatil...:A @Dosi iş başa düştü...:A Yoldaşımın rütbesini arttır. Adaş olan zatınkini düşür... :A

• Güldürdün
Reactions: Dosi and MEnes
Wordle Türkçe 244 5/6

⬜🟨⬜🟨⬜
⬜🟩🟨⬜⬜
🟨🟩⬜⬜⬜
⬜🟩⬜⬜🟩
🟩🟩🟩🟩🟩

Adaşın baksın da nasıl iletiye dönülür örnek alsın... :A Bügün işlerin yoğun değil veyahut tatil...:A @Dosi iş başa düştü...:A Yoldaşımın rütbesini arttır. Adaş olan zatınkini düşür... :A
Tatil değil de işlerim yoğun değil diyebiliriz... :A Biraz boş yapmaya müsait zamanım var gibi... Ama dün öyle değildi, dün kafayı kaldıramadım işten... :A Benim yetkilerle işim olmaz ben keyfime bakarım... :A

• Güldürdün
Reactions: 12.Adam
Tatil değil de işlerim yoğun değil diyebiliriz... :A Biraz boş yapmaya müsait zamanım var gibi... Ama dün öyle değildi, dün kafayı kaldıramadım işten... :A Benim yetkilerle işim olmaz ben keyfime bakarım... :A
Valla iletilerime bu hızda geri dön de gerisi beni enterese etmez... :A

• Güldürdün
Reactions: MEnes
Böyle bir kelime mi vardı ya bu nedir yazıklar olsun. :A

Wordle 244 5/6

🟩⬛⬛⬛⬛
🟩⬛⬛⬛⬛
🟩🟨⬛⬛⬛
🟩🟩⬛🟨⬛
🟩🟩🟩🟩🟩

Wordle Türkçe 244 4/6

⬛⬛⬛🟨🟨