Sal bizi gidelim, hile mi yapıyorsun ne yapıyorsun lan sen...
Olabilir de ,olmayabilir de.... Saldım var git yoluna...Wordle Türkçe 244 3/6
🟨⬜⬜🟨⬜
🟨🟩🟩⬜⬜
🟩🟩🟩🟩🟩
Hızlı bir buluş oldu ilginçtir ki...
------
Sal bizi gidelim, hile mi yapıyorsun ne yapıyorsun lan sen...
Adaşıma kocaman bir +1, bu nedir kardeşim neyin şovu bu. Kurguysa kurgu de rahatlayalım. @CervantesSal bizi gidelim, hile mi yapıyorsun ne yapıyorsun lan sen...
Yönetmeni sensin, senaristde adaşın @MEnes @CervantesAdaşıma kocaman bir +1, bu nedir kardeşim neyin şovu bu. Kurguysa kurgu de rahatlayalım. @Cervantes
O 3 harfi biliyorsun bir kere amaç kullanmadığın harfleri kullanıp diğer iki harfi de bulmaya çalışmak
------
Bu da Wordle 2
⬛⬛🟨🟩⬛⬛
⬛⬛⬛⬛⬛🟨
⬛🟩⬛🟩⬛⬛
⬛⬛🟩⬛⬛🟨
🟩🟩🟩🟩🟩🟩
WordHurdle
Guess the hidden word in 6 tries. A new puzzle is available every 12 hours.www.wordle2.in
1 sarı olsa bende öyle deniyorum ama tam 3 tane sarı varken riskli bir durum. 1 hakkını yok ediyorsunOrda o kelime ile türetmek yerine başka kelime deneyip harf bulmaya çalıştım... Bazen psikolojik taktikler yapıyorum tek sarı üzerinden ilerlemek yerine, he bu risk de olabiliyor yeri geldiğinde ama genelde başarılı oluyor...
Beni sinir eden günün İngilizce kelimesi oldu 3 tane yeşil varken bilememek...
Önce kellmeyi buluyor, sonra başka bir tarayıcıda baştan başlayıp şov yapmaya çalışıyor @Cervantes @Yakamoz-AsiAdaşıma kocaman bir +1, bu nedir kardeşim neyin şovu bu. Kurguysa kurgu de rahatlayalım. @Cervantes
1 sarı olsa bende öyle deniyorum ama tam 3 tane sarı varken riskli bir durum. 1 hakkını yok ediyorsun
@MEnes sende hiç olmasa 3 tane yeşil varmış, bende 4 tane yeşil varken 3. atmada bulmak daha sinir bozucu oldu benim için
------
Önce kellmeyi buluyor, sonra başka bir tarayıcıda baştan başlayıp şov yapmaya çalışıyor @Cervantes @Yakamoz-Asi
Bari 1 kere yap 2 kere yap, üst üste herzaman ilk seferde biliyormuş gibi göstermek artık kurgunun da ötesinde
@12.Adam
Formülü neden söylüyorsun lan Jale?1 sarı olsa bende öyle deniyorum ama tam 3 tane sarı varken riskli bir durum. 1 hakkını yok ediyorsun
@MEnes sende hiç olmasa 3 tane yeşil varmış, bende 4 tane yeşil varken 3. atmada bulmak daha sinir bozucu oldu benim için
------
Önce kellmeyi buluyor, sonra başka bir tarayıcıda baştan başlayıp şov yapmaya çalışıyor @Cervantes @Yakamoz-Asi
Bari 1 kere yap 2 kere yap, üst üste herzaman ilk seferde biliyormuş gibi göstermek artık kurgunun da ötesinde
@12.Adam
Hainlik hamurumuz da var. @Sherlock @MEnes @Tolstoyevski @MasacREBöyle bir melunluk görülmemistir. Bence bu @Maskeli Fedai 'nin melunluklarini da gecmis, daha da öte bir durum. @12.Adam
3 tane sarı vardı ama hiç tahmin bile yürütemiyordum kelime hakkında. Öyle durumlarda mecbur risk alınıyor... Evet seninki de sinir bozucu bir durummuş...1 sarı olsa bende öyle deniyorum ama tam 3 tane sarı varken riskli bir durum. 1 hakkını yok ediyorsun
------
@12.Adam
Adaşın baksın da nasıl iletiye dönülür örnek alsın... Bügün işlerin yoğun değil veyahut tatil... @Dosi iş başa düştü... Yoldaşımın rütbesini arttır. Adaş olan zatınkini düşür...3 tane sarı vardı ama hiç tahmin bile yürütemiyordum kelime hakkında. Öyle durumlarda mecbur risk alınıyor... Evet seninki de sinir bozucu bir durummuş...
Tatil değil de işlerim yoğun değil diyebiliriz... Biraz boş yapmaya müsait zamanım var gibi... Ama dün öyle değildi, dün kafayı kaldıramadım işten... Benim yetkilerle işim olmaz ben keyfime bakarım...Adaşın baksın da nasıl iletiye dönülür örnek alsın... Bügün işlerin yoğun değil veyahut tatil... @Dosi iş başa düştü... Yoldaşımın rütbesini arttır. Adaş olan zatınkini düşür...
Valla iletilerime bu hızda geri dön de gerisi beni enterese etmez...Tatil değil de işlerim yoğun değil diyebiliriz... Biraz boş yapmaya müsait zamanım var gibi... Ama dün öyle değildi, dün kafayı kaldıramadım işten... Benim yetkilerle işim olmaz ben keyfime bakarım...
Bunun her zaman olmayacağını tahmin edebilirsin elbette... Hatta şimdi çalışmaya dönüyorum bu kadar goygoy yeter...Valla iletilerime bu hızda geri dön de gerisi beni enterese etmez...
Düzenli bir biçimde geçmişten şimdiki zamana dönüyorsun ya... Sana kolay gelsin...Bunun her zaman olmayacağını tahmin edebilirsin elbette... Hatta şimdi çalışmaya dönüyorum bu kadar goygoy yeter...
İngilizce nerede?Kaç gündür oynamıyordum iyi geldi.
Wordle Türkçe 244 5/6
⬛⬛⬛🟨⬛
🟨⬛⬛⬛⬛
🟨🟩🟨⬛⬛
🟨🟩🟩⬛⬛
🟩🟩🟩🟩🟩