Sude Zülal Güler ile birlikteler de, neyse... Bir şey demiyorum ilk yazdığına. :A Orijinali hakkında hiç bir fikrim yok, ama fragmanları ilgi çekici olduğundan bende yüksek reytingler bekliyorum. :bhr:
Ben bilmiyordum sevgilisi olduğunu. Sana birini isticez zaten merak etme. :A Benimde bilgim yok malesef, fragmanları ortalama bence. :A

• Güldürdün
Reactions: Emre Ozansoy
Banu olmasın... Kalemi iyi bir isim ama yolun ortasında bırakır gider sonra her şey mahvolur. :A

E tabi ki de onlardan bahsediyorum. :bhr: E.B. diyecek halim yok ya. :A
Yolun ortasında bıraksın varsın da yerine yetenekli birisi gelsin hatrına saygı olaraktan, Bizim Hikaye'yi de bacılara bıraktı ama çok güzel olaylar döndüremediler sezon ortasında. Gerçi yalan yok son 10-15 bölüm de iyi götürdüler. :A

• Güldürdün
Ben bilmiyordum sevgilisi olduğunu. Sana birini isticez zaten merak etme. :A Benimde bilgim yok malesef, fragmanları ortalama bence. :A
Şu fotoğrafa baksana... :T:
FLlDJ1OWUAIxip8

En boş gün nerdeyse. Sadakatsiz zaten düşüyor gittikçe tek rakibi Oğlum ve amacı ona seyirci kaptırmamak olmalı:X

• Beğendim
Fragmanı izlerken bile bir garip oldum, bölümü izlerken nasıl olurum Allah bilir. Sezen Aksu şarkısı ile de çok güzel bir tanıtım çıkmış ortaya. :bhr: Total izleyiciyi bu fragman ile çok rahat çekebilirler, çarşamba gününe kadar bu fragman ile reklam yapılmalı. :A