Yağmur daha yeni başlıyoruz Periliçe ve ekibi Yoksa eski adın Melek Peri ve ekibi size rahat ol Öyle bir yere yolladım ki dünyadaki herkesi periler hariç Genç ve çocukları
Bu gezegenin ismini biliyorum oyunya gezegeni içi tuzak dolu bunu nasıl anlatıcağız o gezegenden kimse canlı kurtulamadı biz gidemiyoruz yoksa insana dönüşüyoruz
Zekalarına güvenceğiz o zaman
Ne yok artık Reyyan çocukların helvasını pişirsin o zaman onlar eski Periliçe
Zamanında giden çocuklardan daha Zeki
Bu oyun ne böyle korkmayın bu oyunu bitirebiliriz Oyun biter ordaki çocukları nasıl kurtaracağız eller birleşir ve kapı açılır ve çocuklar kurtulur ve becerdik.
Dünyaya geldik en nihayetinde ne 250 yıl mı
Ordaki çocuklar hiç Zeki değildi sizin gibi
Eski Periliçe sinirlenir Aldatma Perisi bu Yeni Periliçenin tanıdığı faniler çok Zeki yoksa ben nasıl ele geçireceğim bütün evreni dünyayı bir aldatma gezegenine çevireceğim
Bir rüya bir falcı eğer o kızlar seni affetmezse Yeni felaketler bekliyor
Mahir’in ev arkadaşı Fanta kara kızdır
Bir ufak tartışma yüzünden evden gitmiş
Ataşehire gider oturduğu yer Tuzla
Ataşehirdeyken arkadaşı göktürke çağırır
Göktürk nerden çıktı
Telefonu kırar yüzüne kapatmak istemeyince
Ardından Özür için pasta yaptırır ama iş çok geçtir
Birde İlk okuldayken bir kızın teklifini kabul etmedi papaza gittiğinden şüpheleniyor
Rüyası biter Uyanır
Bir anda aklına bir fikir gelir
Bir anda kapı çalar aldatıldım Mahir
Hemde en güvendiğim arkadaşım sırtında vurdu
Haberleri açar ne Kızlar en iyi arkadaşları tarafından sırtından vuruluyor hem bu bütün dünyaya yayılmasından korkuyoruz
Dikkat Cadı ona sen ilet benim mutlaka sevgilim olacak ilk önce bu aldatmanın virüs gibi yayılmasını engellemek lazım
Bu gidişle sırtından vurulmayacak bir kız kalmayacak
Bu cadı seni gördü iletir Feydaya bana platonik aşık olan kız
O zaman senin moralin yerine gelsin
Mum ışığında otururlar orda bir kız görürler Fanta bir erkekle otururken bir mesaj gelir hesap fazla gelecek o erkek kaçar
Sağol örnek olsun bulaşık yıkamaya razıyım
Fanta hesap bizden merak etme
Bu rüya seni bozdu ben böyleyim Fanta sevgilisini bir erkekle basar hemde en iyi arkadaşıyla bu Fantanın çığlığı aldatma yine
Bu yanına kalmayacak Mahir seninde Sultan
Aldatmayacaktın biz aşiretiz
Namusumuz gitti
Eğer Ya aileler öğrenirse aldatılmak bile olsa
evlenmek zorundayım ben polisim Mahir müdür nerden emniyete geldik
Ne müdürmüş bunlarda benim ekinim Çocuk şube özel ekip
Bu işte bir sihir var bu duruma bakan kim var
Periler ama Aşiret olayına biz seninde peşine düşecekler düşerseler düşşünler biz kimleri yakaladık daha yeni başlıyoruz
Reyyan Periyi görüntülü arar
Efendim büyük sıkıntı var Aldatmalar çoğaldı kızlar sırtından vuruluyor en iyi arkadaşları tarafından
Hamza utan
Hamza’nın sevgilisi sende utan en iyi arkadaşım Ecem
Reyyan perinin üvey kızı ikinizde utanın
Okulda kavga çıkar bu yüzden
Vişne bu işte bir iş var
Okulu dondurur Reyyan ve ömer gelir demek ti ömeri dondurur bu bir aldatma gençlere yapılmış sihir bu ne kim yapar eğer en iyi arkadaşlarını gördüğü anda koruma sihiri yap
Periliçeden ben izni alırım benim
En son Reyyanın eşiydi Madem olmayacak hedef sensin Reyyan Suzanla başın derde girecek Faryalıda öyle sana sihir işlemez ama Faryalıya etkiler bu ne o ne güzel bir kız aşık oldum Suzan demekti periler onun İçin bir bahane eyvah siz yandınız galiba biliyorum bu ne böyle Mandalina hiç sorma ben söylüyorum aldatma sihiri ne bunu yapanı bulmamız lazım
Aldatma Perisi serbest kalacak burda böyle büyük sıkıntı ve bütün dünyaya büyük tehlikede demek
Aldatma Perisi güçlenir ve serbest kalır
Dünyada yarım kalan işi tamamlaya geliyorum
176.Bölümün sonu
@Dosi @Angelica @EmreCan @serhatt @Dosi @The_Erinch @Angelica @xdragxx @Tolstoyevski @Emre Ozansoy @Araf
Son düzenleme: