27 Aralık 2011 Salı Reyting Sonuçları

Bu Salı Gecesi Ne İzlediniz ?

• Öyle Bir Geçer Zaman Ki (Kanal D)

Oy: 2 12.5%
  • Pis Yedili (Show)

Oy: 9 56.3%
  • Tövbeler Tövbesi (ATV)

Oy: 1 6.3%
  • Kim Milyoner Olmak İster (ATV)

• Firar (Star)

• Var Mısın Yok Musun (Fox)

• Başrolde Aşk (TRT 1)

Oy: 0 0.0%
  • Diğer (Lütfen belirtin)

• TV İzlemedim

• Kullanılan toplam oy
    16
  • Anket kapatılmış .
SBT güvenilir diyen sen değil miydin,yoksa yanlış mı hatırlıyorum ? TNS nerden çıktı şimdi ?
tns de farklı bir sonuç çıkmaz artık öbzgk seyircisini aldı. senaryosu ikinci sezon kötü başladı ama son bir kaç bölüm tekrar düzeltti bu reyting artışı ondan. atv salıya adam akkıllı bir dizi koymadan öbzgk nin reytingi düşmez bu sezon.

Firar zirveyi hic ele geciremediki oynasin xd Adini Feriha Koyudum hepsini ezdi , bu Cumada HDE u ezecek 😉

O Ses Turkiye, Yetenek Sizsiniz, Arka Sokaklar, Hayat Devam Ediyor, Kurtlar Vadisi daha saymadiklarimda vardir, bu diziler SBT'ye gore reytinglerini yukselttiler. Gozle gorulur dusus fatmagul'de oldu, OBGZ'de de bir dusus olmustu fakat toparladi bu hafta. Ben oranlarin dusuk yada yuksek oldugunu dusunmuyorum. Neticesinde saibeli bir listeyi takip ediyorduk (AGB) uzun zamandir, elbette ki farklar olacak.

öbgzk bölümleri düzeltince reytingleride düzeltmeye basladi

Pis yedili gayet iyi sonuclar almaya devam ediyor.

Firar in finali cok yakin bence

Kim milyoner olmak ister yine süper gitmis hele AB de resmen ucmus

tns de farklı bir sonuç çıkmaz artık öbzgk seyircisini aldı. senaryosu ikinci sezon kötü başladı ama son bir kaç bölüm tekrar düzeltti bu reyting artışı ondan. atv salıya adam akkıllı bir dizi koymadan öbzgk nin reytingi düşmez bu sezon.
katılıyorum.iddaalı bi dizi salı gününü karıştırabilir.