Pera Palas'ta Gece Yarısı - Tanıtım Fragmanı | Yeni Dizi - Netflix

Emre Ozansoy

Konu Sahibi
Moderatör
Reaksiyon puanı
64,133
Puanı
1,060
Web Sitesi
twitter.com
pera-palas-filmloverss-1.jpg

Netflix'in merakla beklenen yeni dizisi 'Pera Palas'ta Gece Yarısı'nın tanıtım fragmanı yayınlandı!

Yapımcılığını Karga Seven Pictures'ın üstlendiği, yönetmen koltuğunda Emre Şahin'in oturduğu, senaryosunu Elif Usman'ın kaleme aldığı dizinin başrollerini Hazal Kaya, Tansu Biçer, Selahattin Paşalı, Engin Hepileri ve Yasemin Szawloski paylaşıyor.

8 bölümden oluşan ve kadrosunda James Chalmers, Ahmet Varlı, Nergis Öztürk, Murat Kılıç, Osman Albayrak ve Ergun Metin'in de yer aldığı dizinin konusu ise şöyle:
Otel hakkında yazı yazmak üzere görevlendirilen Esra, yanlışlıkla 411 numaralı odanın 1919 yılına açılan bir kapı olduğunu keşfeder. Geçmişe doğru bir yolculuk yapar ve siyasi bir komplonun ortasına düşer. Artık Esra, kurnaz otel müdürü Ahmet ile birlikte tarihin akışını ve geleceğini korumak zorundadır. Ancak, Esra, İstanbul'un en çılgın kulübünün sahibi, yakışıklı ve gizemli Halit ile tanışır tanışmaz, 1919 İstanbul'unda hiçbir şeyin göründüğü gibi olmadığını ve kimsenin aslında söylediği kişi olmadığını anlar.
Pera Palas'ta Gece Yarısı, 3 Mart'ta Netflix'te!

Son düzenleme:
Sonunda beklediğim fragman geldi. Çok güzel görünüyor. Netflix dizi işini filmden daha çok biliyor. Diğer dizileri gibi bu da tutacaktır kesinlikle.

• Beğendim
Reactions: Angelica
Bu arada kitabı gibi yapmamaları iyi olmuş. Bitiremedim çünkü kitabını. Saman gibi tarih kitabıydı sadece. Hareketlendirip farklı kurgusu olan tarihi dizi yapmışlar. Severiz :D

Fragman çok güzel olmuş. Merakla beklediğim bir işti şimdi daha da merak ettim. :Z

Hazal Kaya 1-2 gün önce hafta içi bir sürpriz gelecek diye hikaye paylaşınca Pera Palas olduğunu anlamıştım. :A Fragmanda da çok iyi duruyor. :bhr:

• Harika
Reactions: Gizmen
Dizinin oyuncu kadrosu: Hazal Kaya (Esra), Tansu Biçer (Ahmet), Selahattin Paşalı (Halit), Engin Hepileri (Reşat), Yasemin Szawloski (Sonya), James Chalmers (George), Ahmet Varlı (Dimitri), Nergis Öztürk (Eleni), Murat Kılıç (Osman), Osman Albayrak (Naim Efendi) ve Ergun Metin (Fahrettin)

Dizinin konusu:
Otel hakkında yazı yazmak üzere görevlendirilen Esra, yanlışlıkla 411 numaralı odanın 1919 yılına açılan bir kapı olduğunu keşfeder. Geçmişe doğru bir yolculuk yapar ve siyasi bir komplonun ortasına düşer. Artık Esra, kurnaz otel müdürü Ahmet ile birlikte tarihin akışını ve geleceğini korumak zorundadır. Ancak, Esra, İstanbul'un en çılgın kulübünün sahibi, yakışıklı ve gizemli Halit ile tanışır tanışmaz, 1919 İstanbul'unda hiçbir şeyin göründüğü gibi olmadığını ve kimsenin aslında söylediği kişi olmadığını anlar.

• Beğendim
Reactions: Ahmed
Ay Hazal'la hiç yakışmamışlar, Selo çok çirkin duruyor.

Hazal Kaya'yı pek ısınamasam da fragman gayet güzel görünüyor. Zaten konu bakımından aşırı ilgi çekici bir iş olduğu kesin ama altından iyi kalkılacak gibi. Merakla bekliyoruz. :Z

• Harika
E yuh ama fragman beklediğimden de iyi, Hazal da ışıl ışıl. :Z Sınavlarım falan başlamazsa başladığı gün izlerim. :A

Bu arada geçenlerde düşündüm kaç aydır bekliyorum Mart 2022'yi ama sanırım daha geç gelecek diye üzülüyordum. :A

• Harika
E yuh ama fragman beklediğimden de iyi, Hazal da ışıl ışıl. :Z Sınavlarım falan başlamazsa başladığı gün izlerim. :A

Bu arada geçenlerde düşündüm kaç aydır bekliyorum Mart 2022'yi ama sanırım daha geç gelecek diye üzülüyordum. :A
Misafir zamanında saçlarına o kadar laf ettim ama burada cidden çok güzel, parlıyor resmen Hazal. :bhr:

• Harika
Dönem işlerini pek sevmem bir kaçı dışında ama bu dizinin fragmanı çok iyi gözüküyor, fragmanı geçtim oyuncu kadrosu harika (özellikle Selahattin Paşalı ve Hazal Kaya uyumu). :bhr: Merakla bekliyorum 3 Mart'ı, umarım Kulüp gibi kısımlara bölmemişlerdir.

Fragmanın süresi de çok kısa geldi, yeni bir tanıtım bekliyorum. :A

• Harika
Dönem işlerini pek sevmem bir kaçı dışında ama bu dizinin fragmanı çok iyi gözüküyor, fragmanı geçtim oyuncu kadrosu harika (özellikle Selahattin Paşalı ve Hazal Kaya uyumu). :bhr: Merakla bekliyorum 3 Mart'ı, umarım Kulüp gibi kısımlara bölmemişlerdir.

Fragmanın süresi de çok kısa geldi, yeni bir tanıtım bekliyorum. :A
Bu dizi mini dizi mi ?

Forum İstatistikleri

Konular
173,404
Üyeler
8,486
Son Üye
riksU