8 Şubat 2022 Salı Reyting Sonuçları

Bu akşam ne izleyeceksiniz/izlediniz?

• Diğer (Lütfen Belirtiniz)

Oy: 0 0.0%

• Kullanılan toplam oy
    15
EHHŞ son 2-3 haftadır süren düşüşün ardından nihayet toparlanıp tekrar 5 bandına çıkmış. Hele ki diğer diziler düşüşteyken. :Z Bölüm ilk haftalar tadındaydı ve yeni bölüm fragmanı da güzel görünüyor umarım gelecek hafta da yükselişe devam eder veya etmese bile elindekini korur.

Masumlar'a 4 çok yakışmış tebrik ediyorum. :F Üstelik daha yeni diziler başlamadı bile. :A Pek çok destansı çöküş gördük ama böylesi yeteneksizliğin geldiği son nokta. :A

Show prime-time'da değil ama gündüz kuşağında uçmuş. :A Tam da Oğlum tanıtımlarının iyice harlandığı bir dönemde böyle yükselmesi (daha çok kişiye ulaşması bakımından) güzel. :Z

Evde odamdayım malum isolasyondayım; bizimkiler açmış Esra Erol'u. Yahu programdan başka her şeye benziyor. Bağırıştan başka bir şey yok. Akıllı uslu konuşan yok. Makineli tüfek gibi car car car. Telefon ile bağlanan dinlenmiyor bile. Abooovvv dedim. Kafam şişti. Odamda kulaklık taktım spotify müzik dinliyorum, yok, o sesler habire yükseliyor sanki.

Yani bu tür programlar ile beyinlerini yiyenlere yazık.
O kadar haklısın ki. Şu gündüz kuşağı programları arasında en gereksizi Esra Erolun programı. Saçma sapan çarpık ilişkileri konu alıyor ve sonuç falan da çoğunkukla yok. Böyle entrika, kavga ve bağırma ile reyting yükseltmeye çalışıyorlar.
Cinayet ve kayıp olaylarını konu alan programların en azından bir amacı var.

16 30 gunduz kuşagının en iyisi Seksenler bence .Destanı izlerim Didemi tebrıkler uçmuş yakında esrayı gecer ınş

Hadi anam sen git 3 REYTİNGE DÜŞTÜĞÜ İÇİN YAYINDAN KALDIRILAN dizine üzül, burası fazla gelir :A:A:A:F:F:F:F
Kendi dizini savunacak bir malzeme bulamayınca yine saldırıya geçmen. :A Merak etme bir bakmışsın Masumlar'ı finale götüren süreç onunkinden bile düşük reytinglerle olmuş. :A