Masumlar Apartmanı'nda Sürpriz Ayrılık!

Aserat

Konu Sahibi
Süper Mod.
Reaksiyon puanı
67,714
Puanı
1,061
13450043-728xauto.jpg

TRT 1'in sevilen dizisi Masumlar Apartmanı'nda sürpriz ayrılık!

Yapımcılığını OGM Pictures'ın üstlendiği, başrollerini Birkan Sokullu, Ezgi Mola, Merve Dizdar ve Aslıhan Gürbüz'ün paylaştığı yapımın kadrosuna, sezon başında Farah Zeynep Abdullah'ın yerine başrol olarak dahil olan Melisa Şenolsun (Rüya), bu hafta yayınlanacak olan 57. bölümle birlikte diziye veda ediyor.

Masumlar Apartmanı, yeni bölümüyle Salı 20.00'de TRT 1'de!

FKxEaIrXoAQcU5I.jpg

Ay resmen rezalet. Başrol diye getirdikleri kızı sezon ortasında attılar diziden. :A

HAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAH :F E tabii Farah'ın yerine sallapati bir karakterle onun yeteneğinin çeyreğine bile sahip olmayan birini bile koyarsanız böyle olur. Gerçi kendisini sevmesem de kariyeri adına iyi olmuş kendini bu diziden kurtarabilen herkesi tebrik etmek lazım. :A

Nesi sürpriz be Aslıhan geldikten sonra ona rol mu kaldı :F
Onun rolü de rol olsa bari. :A Twitter'da niye fragmanda yok diye şikayet edenler gördüm. :A

HAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAH :F E tabii Farah'ın yerine sallapati bir karakterle onun yeteneğinin çeyreğine bile sahip olmayan birini bile koyarsanız böyle olur. Gerçi kendisini sevmesem de kariyeri adına iyi olmuş kendini bu diziden kurtarabilen herkesi tebrik etmek lazım. :A

Onun rolü de rol olsa bari. :A Twitter'da niye fragmanda yok diye şikayet edenler gördüm. :A
Aslıhanın tek kaşı farah X melisa dan üstündür :A

• Güldürdün
Reactions: Aserat
Seyirci ile uyuşmadı..
İzleyici bir karakteri sevmediğinde o karakter ağzı ile kuş tutsada yürümesi çok zordur...

Bu dizide artık finale doğru yuvarlanıyor izlenimine girdi.

Afişlerde yer aldı bide:F:F Ceylan da çıkar dicem de Ceylan gidene kadar dizinin fişini çekerler:A İyileşmleri hiç iyi gelmedi diziye:A

En baştan dahil olması hataydı zaten, Rüya'dan bir İnci çıkmazdı. En baştan beri Ceylan gelmeliydi. Yolu açık olsun, Melisa Şensolsun'u daha güzel projelerde izleyebiliriz umarım.

Senaryonun durumu o kadar vahim ki yakında Perihan'ı getirseler şaşırmam.

Son düzenleme:
  • Beğendim
Reactions: Carpe Diem
Rüya karakterinin ailesinin hayatından özellikle çok iyi hikaye çıkardı amma konusu 1-2 bölüm işlendi sadece. Kaç bölümder figuran gibiydi en son. Çıkması Melisa Şenolsunun kariyeri açısından iyi olmuş.

Aslıhan Gürbüz ve Esra Ruşan da en kısa zamanda ayrılır umarım.

• Beğendim
Reactions: Carpe Diem

Forum İstatistikleri

Konular
173,407
Üyeler
8,486
Son Üye
riksU