Ben ilahiyata gitmicem, o zamana kadar fikirlerim değişir mi bilemem.Ben maalesef hiç gidemiyorum da sen de tm değil misin nasıl gideceksin?
Ben ilahiyata gitmicem, o zamana kadar fikirlerim değişir mi bilemem.Ben maalesef hiç gidemiyorum da sen de tm değil misin nasıl gideceksin?
E bana ilahiyata gidelim diyen sen değil misin aa.Ben ilahiyata gitmicem, o zamana kadar fikirlerim değişir mi bilemem.
Doğrudur. @slhttnmtlSelocum içinde böyledir
Asla alakası yok
Vazgeçtim. Gel en iyisi bizim imam-hatip lisesine.E bana ilahiyata gidelim diyen sen değil misin aa.
Barlardan toplamayasın SelocumuDoğrudur. @slhttnmtl
Ay napıcam ben orada hem kovarlar beni oradan. Sen imam hatipten mezun ol ben olduğum yerde mutluyum.
Bara gitmez Selo.Barlardan toplamayasın Selocumu
Bizim müdür sana katlanamaz.Ay napıcam ben orada hem kovarlar beni oradan. Sen imam hatipten mezun ol ben olduğum yerde mutluyum.
Aman aman hiç gerek yok o zaman ben tanımadığım müdürümle de mutluyum.Bara gitmez Selo.
Bizim müdür sana katlanamaz.
Niye 18 olunca girer ya da ahlakı mı bozulur ondan mıBara gitmez Selo.
Bizim müdür sana katlanamaz.
Bende mutluyum ama arama yaptı bizim sınıfa...Aman aman hiç gerek yok o zaman ben tanımadığım müdürümle de mutluyum.
Birşey demiyorum bu konu hakkında.Niye 18 olunca girer ya da ahlakı mı bozulur ondan mı
Yoksa ayyaş mı toplamak istemiyorsunBende mutluyum ama arama yaptı bizim sınıfa...
Birşey demiyorum bu konu hakkında.
Bak o şartta da mutlu olamam da yanımda öyle şeyler taşımam.Bende mutluyum ama arama yaptı bizim sınıfa...
Birşey demiyorum bu konu hakkında.
Of keşke yanımda keşke birşeyler taşısaydım heyecan olurdu. Sadece telefon vardı iyi ki...Bak o şartta da mutlu olamam da yanımda öyle şeyler taşımam.
Paket taşıyıcılığı mı??Of keşke yanımda keşke birşeyler taşısaydım heyecan olurdu. Sadece telefon vardı iyi ki...
Selo bizi elaleme rezil etti. @slhttnmtlYoksa ayyaş mı toplamak istemiyorsun
Bilemem artık!!Paket taşıyıcılığı mı??
Aman aman isteyen gitsin oraya ben gitmem.Ankara'ya gidelim dedi ya ondan bar falan dedim
Ben napmışam lo?
Napmışsan acabaaaa??Aman aman isteyen gitsin oraya ben gitmem.
Ben napmışam lo?
Numısımızı kirleğtti vuracağam oni
Söyleeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee.Napmışsan acabaaaa??