Ben ilahiyata gitmicem, o zamana kadar fikirlerim değişir mi bilemem.Ben maalesef hiç gidemiyorum da sen de tm değil misin nasıl gideceksin?![]()
Ben ilahiyata gitmicem, o zamana kadar fikirlerim değişir mi bilemem.Ben maalesef hiç gidemiyorum da sen de tm değil misin nasıl gideceksin?![]()
E bana ilahiyata gidelim diyen sen değil misin aa.Ben ilahiyata gitmicem, o zamana kadar fikirlerim değişir mi bilemem.![]()
Doğrudur.Selocum içinde böyledir
Asla alakası yok![]()
Vazgeçtim.E bana ilahiyata gidelim diyen sen değil misin aa.![]()
Barlardan toplamayasın SelocumuDoğrudur.@slhttnmtl
Ay napıcam ben orada hem kovarlar beni oradan.
Bara gitmez Selo.Barlardan toplamayasın Selocumu![]()
Bizim müdür sana katlanamaz.Ay napıcam ben orada hem kovarlar beni oradan.Sen imam hatipten mezun ol ben olduğum yerde mutluyum.
![]()
Aman aman hiç gerek yok o zaman ben tanımadığım müdürümle de mutluyum.Bara gitmez Selo.
Bizim müdür sana katlanamaz.![]()
Niye 18 olunca girer ya da ahlakı mı bozulur ondan mıBara gitmez Selo.
Bizim müdür sana katlanamaz.![]()
Bende mutluyum ama arama yaptı bizim sınıfa...Aman aman hiç gerek yok o zaman ben tanımadığım müdürümle de mutluyum.![]()
Birşey demiyorum bu konu hakkında.Niye 18 olunca girer ya da ahlakı mı bozulur ondan mı![]()
![]()
Yoksa ayyaş mı toplamak istemiyorsunBende mutluyum ama arama yaptı bizim sınıfa...
Birşey demiyorum bu konu hakkında.![]()
Bak o şartta da mutlu olamam da yanımda öyle şeyler taşımam.Bende mutluyum ama arama yaptı bizim sınıfa...
Birşey demiyorum bu konu hakkında.![]()
Of keşke yanımda keşke birşeyler taşısaydım heyecan olurdu.Bak o şartta da mutlu olamam da yanımda öyle şeyler taşımam.![]()
Paket taşıyıcılığı mı??Of keşke yanımda keşke birşeyler taşısaydım heyecan olurdu.Sadece telefon vardı iyi ki...
![]()
Selo bizi elaleme rezil etti. @slhttnmtlYoksa ayyaş mı toplamak istemiyorsun![]()
Bilemem artık!!Paket taşıyıcılığı mı??
Aman aman isteyen gitsin oraya ben gitmem.Ankara'ya gidelim dedi ya ondan bar falan dedim![]()
Ben napmışam lo?
Napmışsan acabaaaa??Aman aman isteyen gitsin oraya ben gitmem.
Ben napmışam lo?
Numısımızı kirleğtti vuracağam oni
Söyleeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee.Napmışsan acabaaaa??![]()