Sen geldin babalara.Teyzeler de erkek odaklı dizi izliyor resmen Bu diziden hiç umutlu değilim ben İclal Aydın oldugu için. Kendisi oynayacağina başkası oynasaydı bir nebze olumlu bakardım. Bence çok düz bir dizi
------
Baba'lara gelmesin de
Sen geldin babalara.Teyzeler de erkek odaklı dizi izliyor resmen Bu diziden hiç umutlu değilim ben İclal Aydın oldugu için. Kendisi oynayacağina başkası oynasaydı bir nebze olumlu bakardım. Bence çok düz bir dizi
------
Baba'lara gelmesin de
Tolga Sarıtaş yüzünden ben de olumsuzum ama Haluk Bilginer sayesinde tutuyorum diziyi İclal'i oyuncu olarak görmuyorum. Para kazanmak için bu zamana kadar herşeyi yaptı. Sunuculuk, köşe yazarliği, kitap yazarı Nerden akıyorsa artık Fal bakan ablalara benzetiyorum ekranlardaki işiğini. Hep pozitif.Ona alıştım da bilmiyorum ya. Baba'ya bir iki kere daha bakınca katlanamayacak raddeye geldim ama bunu iki gündür izliyorum ve keyifle izlettiriyor. İclal Aydın'ı da seviyorum ben.
Sen "baba"ya geldinSen geldin babalara.
Tolga Sarıtaş'ı da severim ama cidden nasıl bir tanıtım yapmışlarsa yarım saat izle izle bitmiyor. İclal Aydın kısmına o kadar detaylı bakmıyorum oyunculuğu cidden iyi çünkü, yoksa kendisinin benzeri kimler kimler var en son Survivor'ın palyaçosu oldu hatta biri.Tolga Sarıtaş yüzünden ben de olumsuzum ama Haluk Bilginer sayesinde tutuyorum diziyi İclal'i oyuncu olarak görmuyorum. Para kazanmak için bu zamana kadar herşeyi yaptı. Sunuculuk, köşe yazarliği, kitap yazarı Nerden akıyorsa artık Fal bakan ablalara benzetiyorum ekranlardaki işiğini. Hep pozitif.
------
Sen "baba"ya geldin
Kim oTolga Sarıtaş'ı da severim ama cidden nasıl bir tanıtım yapmışlarsa yarım saat izle izle bitmiyor. İclal Aydın kısmına o kadar detaylı bakmıyorum oyunculuğu cidden iyi çünkü, yoksa kendisinin benzeri kimler kimler var en son Survivor'ın palyaçosu oldu hatta biri.
Tolga Sarıtaş yüzünden ben de olumsuzum ama Haluk Bilginer sayesinde tutuyorum diziyi İclal'i oyuncu olarak görmuyorum. Para kazanmak için bu zamana kadar herşeyi yaptı. Sunuculuk, köşe yazarliği, kitap yazarı Nerden akıyorsa artık Fal bakan ablalara benzetiyorum ekranlardaki işiğini. Hep pozitif.
------
Sen "baba"ya geldin
Hayır bir de öyle bir iğrenç çıkmış ki yani ıyy.Bu herifin görünce benim yüz ifadem:
Ekli dosyayı görüntüle 114611
Nasıl benzetme buŞu arkadaş.
BABAYI ALIRISIN
Kendisi o duruma düşürdü.Nasıl benzetme bu
BABAYI ALIRISIN
ilk kıtası
Iyy gece gece atma şöyle çirkin ecünnüler. .ssNasıl benzetme bu
BABAYI ALIRISIN
ilk kıtası
srvr izlemediğim için pek anlayamadım ama vardir bi bildiğinKendisi o duruma düşürdü.
Rüyanda görIyy gece gece atma şöyle çirkin ecünnüler. .ss
O ecünnü seni yer bitirir be cadı...Iyy gece gece atma şöyle çirkin ecünnüler. .ss
Keşke Survivor'da o duruma düşseydi, her yaptığı şeyde onun üstüne çıkamadı daha maalesef.srvr izlemediğim için pek anlayamadım ama vardir bi bildiğin
srvr izlemediğim için pek anlayamadım ama vardir bi bildiğin
------
Rüyanda gör
Melek Mosso'nun yanında sen:
O ecünnü seni yer bitirir be cadı...
Keşke Survivor'da o duruma düşseydi, her yaptığı şeyde onun üstüne çıkamadı daha maalesef.
@serhatt, Melek Mosso'ya ecünnü deyince ben:
Eceline susamışsın sen dikkat et.@serhatt, Melek Mosso'ya ecünnü deyince ben:
Seni ikimiz bir güzel hallederiz ama.Eceline susamışsın sen dikkat et.
Dolaşma şöyle gece gece ortalıkta