'Üç Kız Kardeş'in Yayın Tarihi Belli Oldu!

Teyzeler de erkek odaklı dizi izliyor resmen:A Bu diziden hiç umutlu değilim ben:X İclal Aydın oldugu için. Kendisi oynayacağina başkası oynasaydı bir nebze olumlu bakardım. Bence çok düz bir dizi:X
------

Baba'lara gelmesin de:A
Sen geldin babalara. :A

• Güldürdün
Reactions: Forumdash
Ona alıştım da bilmiyorum ya. :A Baba'ya bir iki kere daha bakınca katlanamayacak raddeye geldim ama bunu iki gündür izliyorum ve keyifle izlettiriyor. :A İclal Aydın'ı da seviyorum ben. :A
Tolga Sarıtaş yüzünden ben de olumsuzum ama Haluk Bilginer sayesinde tutuyorum diziyi:X İclal'i oyuncu olarak görmuyorum. Para kazanmak için bu zamana kadar herşeyi yaptı. Sunuculuk, köşe yazarliği, kitap yazarı:F Nerden akıyorsa artık:F Fal bakan ablalara benzetiyorum ekranlardaki işiğini. Hep pozitif. :F
------

Sen geldin babalara. :A
Sen "baba"ya geldin:A

Tolga Sarıtaş yüzünden ben de olumsuzum ama Haluk Bilginer sayesinde tutuyorum diziyi:X İclal'i oyuncu olarak görmuyorum. Para kazanmak için bu zamana kadar herşeyi yaptı. Sunuculuk, köşe yazarliği, kitap yazarı:F Nerden akıyorsa artık:F Fal bakan ablalara benzetiyorum ekranlardaki işiğini. Hep pozitif. :F
------

Tolga Sarıtaş'ı da severim ama cidden nasıl bir tanıtım yapmışlarsa yarım saat izle izle bitmiyor. :A İclal Aydın kısmına o kadar detaylı bakmıyorum oyunculuğu cidden iyi çünkü, yoksa kendisinin benzeri kimler kimler var en son Survivor'ın palyaçosu oldu hatta biri. :A

• Güldürdün
Tolga Sarıtaş'ı da severim ama cidden nasıl bir tanıtım yapmışlarsa yarım saat izle izle bitmiyor. :A İclal Aydın kısmına o kadar detaylı bakmıyorum oyunculuğu cidden iyi çünkü, yoksa kendisinin benzeri kimler kimler var en son Survivor'ın palyaçosu oldu hatta biri. :A
Kim o:F

• Güldürdün
Reactions: slhttnmtl
Şu arkadaş. :F

3315374_810x458.jpg

• Güldürdün
------

FKdryTaXsAQPM4J.jpg