'Cevap Soruda' Yayından Kaldırıldı! | 360

Aserat

Konu Sahibi
Süper Mod.
Reaksiyon puanı
67,611
Puanı
1,061
FD6emwnWYAMnnVV.jpg

1 Kasım'da 360 TV'de yayın hayatına başlayan Cevap Soruda yarışması yayından kaldırıldı.

Yapımcılığını Erdi Yapım'ın, sunuculuğunu Ersin Düzen'in üstlendiği; hafta içi her akşam 23.00'te izleyiciyle buluşan yapım, 65. bölümünün (28 Ocak) ardından bu hafta yayınlanmadı. Kanalın ana sayfasından da kaldırılan program için kanalla 13 hafta sözleşme yapıldığı ve reytingler iyi olmadığı için sözleşmenin uzatılmadığı öğrenildi.

%100 Türk formatı olarak dikkat çeken program, 2013'te TRT 1'de Şoray Uzun'un sunumuyla da ekrana gelmişti.

Bence çok iyi bir formattı ve her gece düzenli olarak takip etmeye çalışıyordum o yüzden gerçekten üzüldüm. En azından sezon sonuna kadar sürseydi. :( Ben Bilirim ve Aileler Yarışıyor sorunsuz devam ederken ekranlarda tutunamaması üzücü. Zaten bu sene dizilerle birlikte iki tane format takip edeyim dedim ikisi de elimde patladı.ss

• Güldürdün
Reactions: Cervantes
Bence çok iyi bir formattı ve her gece düzenli olarak takip etmeye çalışıyordum o yüzden gerçekten üzüldüm. En azından sezon sonuna kadar sürseydi. :( Ben Bilirim ve Aileler Yarışıyor sorunsuz devam ederken ekranlarda tutunamaması üzücü. Zaten bu sene dizilerle birlikte iki tane format takip edeyim dedim ikisi de elimde patladı.ss
Seneye Survivor 'u da takip et de erken final yapsın . :A

Kendime ve vaktime saygım var maalesef olmaz. :A Ama Kırmızı Oda'ya dokunursa TV8'e edeceğim beddualar da aynı etkiyi yaratabilir. :A
Bu arada dün Twitter 'da Süslü Korkuluk için Tv8'de yayınlanmayacak tarzı haberler yapılmış . Ranini 'de kendisine bu iddia sorulunca " sabah olsun , hayır olsun " tarzı bir cevap vermiş . Galiba senin tezin doğru çıkacak. :A

• İlginç
Reactions: Aserat
Bu arada dün Twitter 'da Süslü Korkuluk için Tv8'de yayınlanmayacak tarzı haberler yapılmış . Ranini 'de kendisine bu iddia sorulunca " sabah olsun , hayır olsun " tarzı bir cevap vermiş . Galiba senin tezin doğru çıkacak. :A
[[AY OLABİLİR Mİ ÖYLE BİR ŞEY LÜTFEN OLSUN ÇÜNKÜ]] (Telif gelmesin diye resmi koyamıyorum :A)

• Güldürdün
Reactions: Cervantes
Siyasilerin kokuşmuş konuşmalarını izlemek yerine hergün ailece Ben Bilirim, Aileler Yarışıyor ve Cevap Soruda yarışmasını izleyerek fikir jimnastiği yapıyorduk. Cevap Soruda Yarışması 21.00'a alınırsa daha çok izlenirdi. Çünkü her ne kadar yanıtlar soruların içinde olsa da, çok karmaşık soruları gece 23.30'da yanıtlamakta zorlanıyorduk. Oysa Aileler Yarışıyor yarışması çok basit soruları içerdiğinden her saat izlenebilir. Ersin Düzen ve ekibine yazık oldu. Umarım yarışmacıların kazandığı ödülleri vermişlerdir. Yeniden yayınlanmaya başlamasını dört gözle bekliyoruz.

• Beğendim
evet, kesinlikle katiliyorum!
cok sevdigim bir yarismaydi, üstelik cok bilgi vericiydi. umarim tekrar tv'de göruruz!

• Beğendim
Siyasilerin kokuşmuEeş konuşmalarını izlemek yerine hergün ailece Ben Bilirim, Aileler Yarışıyor ve Cevap Soruda yarışmasını izleyerek fikir jimnastiği yapıyorduk. Cevap Soruda Yarışması 21.00'a alınırsa daha çok izlenirdi. Çünkü her ne kadar yanıtlar soruların içinde olsa da, çok karmaşık soruları gece 23.30'da yanıtlamakta zorlanıyorduk. Oysa Aileler Yarışıyor yarışması çok basit soruları içerdiğinden her saat izlenebilir. Ersin Düzen ve ekibine yazık oldu. Umarım yarışmacıların kazandığı ödülleri vermişlerdir. Yeniden yayınlanmaya başlamasını dört gözle bekliyoruz.
En azından atvde kim milyoner olmak ister var oda guzel.360 tv az izlenen kanal tutmaması normal teve 2 de kelıme oyunu oda guzel