Doğum Günün Kutlu Olsun Emre Ozansoy 🎁🎉

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Doğan
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Biliyorum çok geç oldu ama hediyelerini vermeden içim rahat etmeyecek. :A Doğum günün kutlu olsun kankacığım umarım upuzun seneler böyle kutlarız. :bhr:

ay%C4%B1.jpg

sddefault.jpg

1643906577985.jpeg

Doğum günün kutlu olsun Emre'cim iyi ki doğdun iyi ki varsın sağlıklı mutlu huzurlu yaşlara :bhr: :love1: :Z ❤️

Sertab Erener haricinde hepsi birbirinden kaliteli... :bhr: Teşekkür ederim @Alos'cum. :bhr:
Teşekkür ederim abla. :b
Doğum günün kutlu olsun Emrecim, nice sağlıklı ve güzel yılların olsun. :bhr:

Kaliteli hediyelerimi bırakıyorum. :Z
Teşekkür ederim. :bhr: Harika hediyeler, son zamanlarda çıkamıyorum "Sana Çıkıyor Yollar"dan. :bhr:
------

Biliyorum çok geç oldu ama hediyelerini vermeden içim rahat etmeyecek. :A Doğum günün kutlu olsun kankacığım umarım upuzun seneler böyle kutlarız. :bhr:

ay%C4%B1.jpg

sddefault.jpg

Ekli dosyayı görüntüle 114573
Yazdığın şeyler için harika atayım dedim de atamadım. Bunlar ne biçim hediyedir ya... :A Elbet bende sana vereceğim hediye, ödeşiriz. :A

Sertab Erener haricinde hepsi birbirinden kaliteli... :bhr: Teşekkür ederim @Alos'cum. :bhr:

Teşekkür ederim. :bhr: Harika hediyeler, son zamanlarda çıkamıyorum "Sana Çıkıyor Yollar"dan. :bhr:

hr:
Sertab Erener' i beğenmediğin içni beğeni attım :A. Diğerlerini beğenmene çok sevindim kankacığım nice mutlu bizli senelere :bhr: :love1:

Kahkaha attım :A :F en alttaki BMY'mi :F ona benzettim :F
Yok BMY 2. olan, sarışın bomba Yörük. :A

------

Yazdığın şeyler için harika atayım dedim de atamadım. Bunlar ne biçim hediyedir ya... :A Elbet bende sana vereceğim hediye, ödeşiriz. :A
Dur kankacığım gerçekleriyle de geliyoruz tabii. :Z

can-yaman-parfumunu-boyle-tanitti.jpg

baris-murat-yagci-kimdir-11130401_7682_m.jpg

s-86424d34dbe26ffcdd9736c1b90e8d8877f5b70e.jpg

------

Bu arada Melek Mosso sevgin de beni benden aldı ama hediye etsem olmamış yerdim. :A

Yeni gördüm @Emre Ozansoy . O yüzden geçmiş doğum günün kutlu olsun diyorum. Hediye olarak ise benim klasik haline getirdiğim doğa fotoğrafı

-1389636465.jpg